Пређи на главни садржај

Ryanair od februara obustavlja letove do Milana Bergama

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš)

Irski niskotarifni avio-prevoznik Ryanair nakon 6 godina obustavlja dalje letove ka Milanu Bergamu i neće nastaviti da leti iz Niša od 1. februara. Ryanair za "Južne Vesti" ističe da je ukidanje linije iz komercijalnih razloga.

Ryanair tokom januara meseca leti svake srede i nedelje do 28. Cena karte se kreće već od 9,99€ i može se kupiti preko zvaničnog sajta Ryanair-a, turističkih agencija ovlašćenih za prodaju avio-karata, kao i na šalteru za prodaju avio-karata Aerodroma Konstantin Veliki u holu putničkog terminala.

Zanimljivo da i u regionu Ryanair povlači letove do Milana Bergama, te na sajtu Ryanair pored Niša nije moguće kupiti karte ni za direktne letove do Banja Luke.

Do kraja zimske sezone možete leteti do Stokholma odnosno Arlande, Beča i Malte. Ryanair će i tokom letnje sezone nastaviti da leti ka istim destinacijama, a od 1. juna ponovo uvodi sezonske letove ka Krfu ka kome će leteti čak 3 puta nedeljno.

Šta raditi ako Vam je let otkazan?

Ukoliko ste u međuvremenu kupili avio-kartu do Bergama za neke od letova tokom februara i marta, avio-kompanija treba da vam omogući da vaš novac refundirate, kao i da prebacite vašu rezervaciju na neki od aerodroma u okruženju odakle se leti ka pomenutoj destinaciji. Za više inforamcija posetite sajt Ryanair-a

Alternativa odnosno odakle leteti do Milana odnosno Bergama?

Sofija - Milano Bergamo
Trenutna ponuda iz okruženja kaže da je Milana Bergama moguće leteti ukoliko želite da idete do Sofije cena karte se kreće već od 14,99€ (Ryanair), već od 28,99 leva (Wizz Air).

Skoplje - Milano Malpensa
Trenutna ponuda iz okruženja kaže da je Milana Malpensa moguće leteti ukoliko želite da idete do Skoplja cena karte se kreće već od 919 denara (Wizz Air).

Niš - Beograd - Milano Malpensa
Trenutna ponuda iz okruženja kaže da je Milana Malpensa moguće leteti ukoliko želite da letite iz Niša do Milana Malpense preko Beograda nedeljom čija cena karte kreće već od 10457 (Air Serbia).

Beograd - Milano Malpansa
Trenutna ponuda iz okruženja kaže da je Milana Malpensa moguće leteti ukoliko želite da idete do Beograda cena karte se kreće već od 9620 dinara (Air Serbia).

Navede cene karata preuzete sa zvaničnih sajtova avio-kompanija.Tekst: A.P.
Fly from Niš

Коментари

Популарни постови са овог блога

Aerodrom Niš: Tokom letnje sezone možete leteti ka 13 redovnih i 3 sezonske destinacije

Ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Aerodrom Konstantin Veliki Niš tokom predstojeće letnje sezone putnicima će nuditi redovne letove ka 16 destinacija širom Evrope, od kojih su tri sezonske. Ryanair će leteti na četiri destinacije  i to: - dva puta nedeljno za Stokholm - četiri puta nedeljno za Beč - dva puta nedeljno za Maltu - tri puta nedeljno za Krf tokom letnje sezone   Wizz Air će leteti na pet destinacija i to: - dva puta nedeljno za Malme  - tri puta nedeljno za Beč - dva puta nedeljno za Memingem - četiri puta nedeljno za Bazel - dva puta nedeljno za Dortmund Air Serbia će leteti na sedam destinacija i to:  - dva puta nedeljno za Istanbul  - dva puta nedeljno za Keln - dva puta nedeljno za Ljubljanu - četiri puta nedeljno za Beograd - dva puta nedeljno za Frankfurt Han - dva puta nedeljno za Tivat i Atinu u letnjoj sezoni  Ukupno u ponudi za letnju sezonu je 38 nedeljnih letova u redovnom saobraćaju. Karte za letove do svih ovih destinacija moguće je kupiti preko zvanični

Wizz Air: Razmišljamo o daljem povećanju broja destinacija sa Aerodroma Niš

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air nedavno je objavljio svoje veće pristutvo na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu i povećanju destinacija sa tog aerodroma. U izjavi za portal "Fly from Niš" iz avio-kompanije Wizz Air saopštavaju da konstantno vrše analize tržišta i da su zadovoljni svojim prisustvom na Aerodromu Konstantin Veliki Niš, kao i da razmatraju dalje povećanje broja linija u narednom periodu. Odgovarajući na naša pitanja u Wizz Air-u ističu da su zadovoljni svojim razvojem na Aerodromu Niš i da se nakon pandemije virusa COVID - 19 nalaze na dobrom putu oporavka te da iz tih razloga i razmišljaju o budućim koracima kada je reč o novim destinacijama. - U ovom trenutku razmatramo proširenje naših destinacija uklučujući i letove sa Aerodroma Konstantin Veliki, ali za sada ne možemo dalje da komentarišemo. Kada je reč o kupovini slota za liniju Niš - London (Getvik), trenutno tražimo načine kako da taj slot iskoristimo. - ka

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - JANUAR / FEBRUAR 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom januara i februara meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) Januar / Februar Ryanair 13,69€ / 14,99€ Stokholm Arlanda(ARN) Januar / Februar Ryanair 16,99€ / 19,99€ Milano Bergamo(BGY) Januar / Februar Ryanair 12,99€ / 14,99€ Malta(MLA) Januar / Februar Ryanair 14,99€ / 19,99€ Bazel Miluz(MLH) Januar / Februar Wizz Air 5879 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) Januar / Februar Wizz Air 4119 RSD / 2939 RSD Memingen(FMM) Januar / Februar Wizz Air 3529 RSD / 2349 RSD Malme(MMX) Januar / Februar Wizz Air 1759 RSD / 1759 RSD