PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 05. новембар 2014.

Rukovodstvo aerodroma Konstantin Veliki očekuje ekonomski oporavak naredne godine

Dovođenjem strateškog partnera, kao i merama štednje, tokom naredne godine u niškom aerdromu Konstantin Veliki očekuju ekonomski oporavak i konsolidaciju ovog javnog preduzeća.
(foto arhiva)
Da li će isti recept revitalizacije nekadasnjeg JATa, a sada najuspešnije aviokompanije u regionu ER Srbija biti primenjen i na niški aerodrom Konstantin Veliki ? Sudeći po najavama gradskog rukovodstva koje se potrudilo da ovom javnom preduzeću pomogne u pronalaženju strateškog partnera, očekivanja su da se to zaista dogodi. U toku su razgovori predstavnika jedne avio kompanije iz Švajcarske u Ministarstvu za saobraćaj. Švajcarci žele da stacioniraju deo svoje flote u Nišu ali i da poboljšaju infrastrukturu arerodroma Konstanin Veliki.

Rukovodstvo niškog aerodroma potrudilo se da merama štednje doprinese konsolidaciji ovog javnog preduzeca. Pored smanjenja zarada, znatne uštede u poslovanju ovog javnog preduzeća postignute su smanjenjem troškova goriva, reprezentacije i  službenih putavanja, kao i smanjenju drugih režijskih troškova, kaže Ivanka Stanisavljević, rukovodilac pr i marketing službe aerodroma Konstantin Veliki.

Izvor: Niška Televizija

Нема коментара:

Постави коментар