PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 16. март 2015.

Aerodrom Niš učestvovaće na 2.Biznis konferenciji TIL 2015

Niški aerodrom "Konstantin Veliki" učestvovaće na 2. Biznis konferenciji „Transport i logistika Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona - TIL 2015”, 26. marta 2015. u Beogradu, pod pokroviteljstvom Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije.
Na Biznis konferenciji TIL 2015 se očekuje preko 400 učesnika, a najveći broj će činiti donosioci odluka vodećih kompanija iz oblasti špedicije, logistike i drumskog, železničkog, avio i vodnog saobraćaja i donosioci odluka vodećih kompanija koje su korisnici usluga u ovoj oblasti, zatim visoki predstavnici relevantnih državnih institucija i strukovnih udruženja iz Jugoistočne Evrope i Dunavskog regiona, EU, Turske, Rusije, Kine… međunarodni stručnjaci za oblast održivog razvoja, predstavnici finansijskih institucija i udruženja i osiguravajućih društava, predstavnici medija.

Na panelu pod nazivom ,,
Realno stanje, potencijal i perspektive u drumskom, železničkom i avio saobraćaju sa aspekta efikasnijeg i bržeg prometa roba i usluga" ispred niškog aerodroma prisutnima će se obratiti v.d. direktor Vladica Djurdjanović. Prisutnima će se pored direktora aerodroma Niš obratiti i pomoćnik ministra za vazdušni saobraćaj, v.d.generalnog direktora aerodroma Beograd, šef prihvata i otpreme aerodroma Banja Luka i drugi.  

Biznis konferencija TIL 2015, kako ističu organizatori svim učesnicima obezbedi će da svoje znanje, iskustvo i resurse stave u funkciju efikasnije artikulacije međusobnih interesa i pronalaženja optimalnih biznis modela.

Opširnije se možete informisati na zvaničnom sajtu.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар