PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

недеља, 08. март 2015.

Predstavljanje aerodroma Niš na bugarskom sajtu "Лудия Пътешественик"

Bugari potencijalni putnici sa našeg aerodroma
Sajt "Ludi putnik"(bug. "Лудия Пътешественик") iz Bugarske koji se bavi promocijom raznih turističkih destinacija i aerodroma po Evropi, predstavio je i niški aerodrom "Konstantin Veliki". Sajt navodi da će se iz Niša leteti i za Bazel od juna ove godine, te da će to predstavljati dobru priliku da se leti sa niškog aerodroma, pošto te destinacije nema u Bugarskoj.

"Ludi putnik" navodi na svom sajtu da je Aerodrom Niš udaljen 160km od Sofije, odnosno 4km od centra Niša. Ovaj sajt navodi da se u Nišu može naći udobni smeštaj, ukoliko se Bugari odluče da prenoće u Nišu, poput Etno Konak Tašana ili The Regent Club Hotel
Što se tiče transporta do aerodroma, ako se odluče da putuju sa ličnim prevozom moraju da znaju da je parking mali ,ne više od 100 parking mesta, takodje ako se odluče da koristi gradski prevoz mogu da koriste kružnu liniju 34 cena prevoza manja od 1 leva odnosno 60 dinara, a ako se odluče da do aerodroma dodju taksijem cena prevoza će biti oko 5 leva ili oko 250 dinara u zavisnosti iz kog dela grada će uzeti taksi.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар