PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 02. март 2015.

Turistička agencija "Fly Fly Travel" zainteresovana za čartere iz Niša

ilustracija (foto arhiva)
Vladica Djurdjanović, v.d. direktora aerodroma "Konstantin Veliki", gostujući sinoć na RTV Belle Amie, najavio je moguće čarter letove ka Tivtu, Beču i Mediteranu za koje je zainteresovana turistička agencija "Fly Fly Travel". Kako je rekao ova turistička agencija trenutno pregovara oko zakupa aviona sa jednom rumunskom avio-kompanijom i ukoliko se uspešno pregovori završe biće čarter letova iz Niša.
Zainteresovani za čartere iz Niša
(foto: fejsbuk Fly Fly Travel)
,,Na Sajmu turizma u Beogradu razgovarao sam sa predstavnicima Fly Fly turističke agencije i oni su zainteresovani za čarter letove iz Niša baš zbog niske cene aerodromskih usluga. Napomenuli su letove ka Tivtu, Beču i ostalim destinacijama na Mediteranu. Da li će toga biti, zavisi od njih. Oni su u pregovorima sa rumunskog avio-kompanijom, ako pregovori budu uspešni, oni su najavili čarter letove iz Niša u letnjem periodu. " - izjavio je Djurdjanović
Govoreći o najvećoj niskotarifnoj avio-kompaniji Ryanair, direktor Djurjdanović rekao je da su se oni zainteresovali za letove iz Niša zbog niske cene aerodromskih usluga, da im je aerodrom poslao neophodnu specifikaciji onog što su trazili i da se očekuju dalji koraci Ryanair-a.
,,Kada smo snizili aerodromske usluge na 3evra mi smo obavestili sve avio-kompanije putem e-mail-a da taj cenovnik važi od letnjeg reda letenja. Ryanair je uputio jedan e-mail u kome je trazio karakteristike aerodroma, da li je to tačna informacija(u vezi aerodromskih usluga), mi smo mu dostavili sve što je potrebno i nadam se da će dalje neke informacije da dodju iz Ryanair-a. Mi bi smo vrlo rado voleli da leti iz Niša, a da li će leteti tj. imati interesovanja za Niš videćemo." - rekao je Vladica Djurdjanović, v.d. direktora Aerodroma Niš
Direktor Djurdjanović govorio je u sinoćnoj emisiji izmedju ostalog i o daljim investicijama na niškom aerodromu, kadrovskoj strukturi, doniranoj opremi i drugo.


Tekst: A.P., Fly from Niš Team
Video: RTV Belle Amie

1 коментар:

  1. Анониман05. март 2015. 17:19

    Germanwings neleti za Srbiju! Eto prilike da otvore letove iz Nisa. Ili FlyNiki za Bec.

    ОдговориИзбриши