PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 12. август 2015.

Leskovac očekuje rekordan broj posetilaca na 26.Roštiljijadi

http://www.southserbia.rs/assets/Leskovac-e1370642837987.jpg


Na prostoru Široke čaršije u centru Leskovca od 31.avgusta do 6. septembra održaće se 26. roštiljijada, rekla je na konferenciji za novinare Tina Stojanovic iz Turističke organizacije Leskovca.

Ovaj festival će prema najavama organizatora ove godine posetiti rekordan broj posetilaca, preko 600.000 iz zemlje i inostranstava, a po prvi put će biti organizovanih posetilaca i za daleke Australije.

„Veliko je interesovanje posetilaca iz cele zemlje i zemalja iz okruženja. Najaktivnije su turističke agencije iz Bugarske, a po prvi put nam stižu gosti iz Australije, iz Srpksog udruženja žena“ rekla je ona.

Biće postavljeno 32 štanda na kojima će gurmani moći da uživaju u raznim specijalitetima sa roštilja, a i biće organizovan bogat kulturno-zabavno program ukjljucujući trubače, kao i koncerti „Van Goga“, Legendi, Pilota, Miroslava Ilića i Zvezde Granda, a manifestaciju će pratiti i izložbe i naučni skupovi.

Tokom manifestacije biće organizovan izbor se najveću pljeskavicu na svetu, koja je prošle godine oborila Ginisovu knjigu rekorda težinom od 56 kilograma, prečnika 147 centimetara, a debljina 2,5.

Inače, Leskovac se nalazi na samo 45km južno od aerodroma Konstantin Veliki, a jeftine karte iz Malmea i Bazela su pored odlične zabave samo neki od razloga da i vi ove godine posetite Leskovac i uživate u ovoj jedisntvenoj gurmanskoj manifestaciji.

Za više infromacija: www.visitleskovac.com
Kupovina karata: www.wizzair.com

Нема коментара:

Постави коментар