PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

субота, 08. август 2015.

Nova generacija Wizz ambasadora - među njima i dve predstavnice iz Srbije

ilustracija; (foto:ains-aviation.com )
Wizz Air, najveća low cost aviokompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, predstavlja danas svoja nova dva brend ambasadora u Srbiji. Program WIZZ-ovih ambasadora prepoznaje izvrsnost u pružanju usluga i pažnju koju članovi kabinskog osoblja pružaju putnicima. Više od 69.000 putnika i ljubitelja je glasalo online kako bi izabrali nove ambasadore među 39 kandidata, koji će predstavljati kako WIZZ-ovu tradicionalnu uslugu tokom leta tako isto i zemlje iz kojih dolaze.

U Srbiji su pobednice Bojana Mladenović (27) i Ivana Simović (30), obe iz Beograda. Njih dve će predstavljati WIZZ i Srbiju širom Wizz Air-ove niskotarifne mreže linija u 38 zemalja.

Bojana Mladenović
(foto: wizzair..com)

- Uzbuđena sam što sam izabrana od strane putnika da budem WIZZ-ov ambasador. Postavši članom kabinskog osoblja moji dečji snovi su se ostvarili i ja sam sada spremna da krenem u osvajanje narednog izazova i da predstavljam Srbiju, Wizz Air i moj posao, rekla je Bojana.

Osim što će kao članice kabinskog osoblja obavljati svoje redovne dužnosti tokom leta, one će biti dostupne i za rad sa medijima, školama i svima koji su zainteresovani da se bliže upoznaju sa njihovim zanimanjem.
Ivana Simović
(foto: wizzair..com)
- Izbor među WIZZ-ove ambasadore je velika čast za mene. Moj posao je moja strast i veomasam rada da promovišem posao kabinskog osoblja i dinamičan životni stil koji ide uz njega, rekla je Ivana.
On je rekao da Wizz-ovi ambasadori predstavljaju Wizz Air-ov brend i vrednosti u svojoj zemlji i šire, tako što su prisutni u medijima i na dobrotvornim događajima u regionu.
- Wizz Air-ovo kabinsko osoblje poseduje iskrenu strast prema svom poslu i uvek teži da putnicima pruži izuzetno iskustvo. Tim WIZZ-ovih ambasadora čini 24 posvećenih članova kabinskog osoblja koji su od strane naših putnika izabrani među najboljima, rekao je direktor korporativnih poslova Wizz Air-a Oven Džouns. 
Kako je istakao ambasadori su istinski posvećeni profesionalci, čiju uzbudljivu karijeru možemo da pratimo na svim Wizz Air-ovim kanalima na društvenim mrežama, kao i da ih svaki dan možemo sresti na nekom od Wizz Air-ovih letova.

Izvor: Wizz Air

1 коментар: