PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 13. август 2015.

Uskoro info punkt TON-a na niškom aerodromu

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Turistička organizacija Niš planira da početkom septembra postavi svoj punkt na aerodromu "Konstantin Veliki" kako bi sve putnike bliže informisali o svim značajnim turističkim kapacitetima sa kojima raspolaže grad i okolina, a koje bi mogli da posete dok borave u ovom delu Srbije, to je izjavio direktor TON-a Uroš Parlić nedavno gostujući na Niškoj Televiziji.
- Nakon Nišvila i Filmskih susreta na niškom aerodromu ćemo otvoriti jedan info punkt, gde će stalno neko iz Turističke organizacije dežurati kada sleću i odleću avioni. - rekao je Parlić
Parlić je istakao da pored dijaspore koja koristi linije do Niša, ima i dosta stranih turista koji dolaze u ovaj deo Srbije koristići letove Wizz Air-a.
- Niš je već sada u svim časopisima Wizz Air-ovih aviona. To je više od 50 aviona, maltene izloženost negde oko 3,5 miliona ljudi se preveze u 2 meseca, avgust i septembar, moći će da vide Niš kao jednu balkansku destinaciju, gde su naravno pomenuti i festivali, opšte istorijsko nasleđe sa kojim Niš raspolaže, a koje nije malo i na jako malom prostoru. - istakao je Parlić
TON tokom septembra odlazi na Sajam turizma u Moskvu, gde će prezentovati turističku ponudu grada i šire, kao i opciju da se u Niš može stići avionom.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team / Niška Televizija

Нема коментара:

Постави коментар