PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 03. август 2015.

Niš u novom broju inflight magazina Wizz Air-a

Naslovna strana Wizz magazina Avgust/Septembar 2015
Novi broj Wizz magazina već se nalazi na svih 110 destinacija u 40 zemalja i na svih 380 ruta koje ova kompanija ima širom Evrope i Bliskog Istoka.
U njemu se nalazi obilje testova, reportaža i predlozenih destinacija pazljivo izabrane od strane kompanije Wizz Air koje oni svakog meseca predstavljaju svojim putnicima.

Ovog meseca Niš je sa ponosom zauzeo jednu od stranica ovog prestižnog inflight magazina predstavivši se u punom sjaju svim budućim putnicima namernicima, kao i onima koji bi želeli da upoznaju ovaj deo Evrope.
Naime, svi putnici na na linijama Wizz Air-a, koji tokom avgusta i septembra lete ovom kompanijom biće u prilici da upoznaju Niš i njegove kulturne, istorijske, turističke znamenitosti, prirodne lepote kao i jednistvenu južnjacku ljubaznost.

Prema podacima Wizz Air-a preko 6 miliona putnika pročita svako izdanje magazina Wizz, dok čak 65% putnika u avionu aktivno čita ¨Wizz Magazine¨ nakon 20. minuta letenja. Magazin je dostupan u svim avionima ove kompanije potpuno besplatno.

Podsećanja radi Wizz Air je u 2014 prevezao 15.8 miliona što je oko 17% više nego prethodne godine, a očekuje se ce taj broj ove godine  premasiti 20 miliona. U Nišu je u prvi mesec dana 
prevezao oko 8.000 putnika sto je apsolutni rekord od kada aerodrom postoji.

Prema podacima Turističke organizacija Niša, preko 100.000 ljudi posetilo je Niš prošle godine, ali se nadaju da će taj broj ove godine biti daleko veći, upravo zbog uspostavljanja direktnog avio saobraćaja, kao i bolje promocije samog grada što upravo dokazuje pomenuti članak.

Više o samom članku možete pronaći u Wizz magazinu na stranici 93
ili online na www.wizzmagazine.com 

Tekst: A.Đ.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар