Пређи на главни садржај

Niš u novom broju inflight magazina Wizz Air-a

Naslovna strana Wizz magazina Avgust/Septembar 2015
Novi broj Wizz magazina već se nalazi na svih 110 destinacija u 40 zemalja i na svih 380 ruta koje ova kompanija ima širom Evrope i Bliskog Istoka.
U njemu se nalazi obilje testova, reportaža i predlozenih destinacija pazljivo izabrane od strane kompanije Wizz Air koje oni svakog meseca predstavljaju svojim putnicima.

Ovog meseca Niš je sa ponosom zauzeo jednu od stranica ovog prestižnog inflight magazina predstavivši se u punom sjaju svim budućim putnicima namernicima, kao i onima koji bi želeli da upoznaju ovaj deo Evrope.
Naime, svi putnici na na linijama Wizz Air-a, koji tokom avgusta i septembra lete ovom kompanijom biće u prilici da upoznaju Niš i njegove kulturne, istorijske, turističke znamenitosti, prirodne lepote kao i jednistvenu južnjacku ljubaznost.

Prema podacima Wizz Air-a preko 6 miliona putnika pročita svako izdanje magazina Wizz, dok čak 65% putnika u avionu aktivno čita ¨Wizz Magazine¨ nakon 20. minuta letenja. Magazin je dostupan u svim avionima ove kompanije potpuno besplatno.

Podsećanja radi Wizz Air je u 2014 prevezao 15.8 miliona što je oko 17% više nego prethodne godine, a očekuje se ce taj broj ove godine  premasiti 20 miliona. U Nišu je u prvi mesec dana 
prevezao oko 8.000 putnika sto je apsolutni rekord od kada aerodrom postoji.

Prema podacima Turističke organizacija Niša, preko 100.000 ljudi posetilo je Niš prošle godine, ali se nadaju da će taj broj ove godine biti daleko veći, upravo zbog uspostavljanja direktnog avio saobraćaja, kao i bolje promocije samog grada što upravo dokazuje pomenuti članak.

Više o samom članku možete pronaći u Wizz magazinu na stranici 93
ili online na www.wizzmagazine.com 

Tekst: A.Đ.
Fly from Niš Team

Коментари

Популарни постови са овог блога

Niški aerodrom radi na dovođenju novih avio-kompanija

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Uprkos neočekivanoj privremenoj suspenziji letova Wizz Air-a tokom letnje sezone, rukovostvo Aerodroma Niš stalno radi na privlačenju potencijalno novih avio-kompanija, ali i trenutnih kako bi se broj destinacija povećao i samim tim povećao broj putnika koji leti sa njega. Prilikom nedavnog gostovanja direktora niškog aerodroma Konstantin Veliki, Dušana Kneževića na " TV Zona Plus ", napomenuto je da su u stalnim pregovorima sa potencijalno novim avio-kompanijima. - Nisu samo Air Serbia, Wizz Air i Ryanair kompanije koje su nama interesantne i sa kojima mi razgovaramo. Radimo na tome da još neka avio-kompanija bude kod nas. Najznačajnije odnosno prave niskotarifne avio-kompanije su Ryanair i Wizz Air. Tu su jos Easyjet i Norwigeian. Ima nekih kompanija koje nisu tako ultra niskotarifne kao što je Ryanair, ali da razgovaramo sa nekima koji su niskotarifne i neke koje su tradicioalne. - kaže Knežević Direktor Aerodroma Niš govoreći o pontecij

Dvodnevna akcija Ryanair-a. Letovi za početak letnje sezone sniženi 15%

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Najveći niskotarivni avio-prevoznik Ryanair samo danas nudi avio-karte snižene 15% po ceni već od 14,99€ za period putovanja od 1. aprila do 30. juna . Iskoristite ovo sniženje i letite iz Niša ka 4 destinacije koje se nalaze u ponudi ove avio-kompanije iz Niša tokom letnjeg reda letenja. Akcija traje do 13. marta 2024. godine. Kupite Vašu kartu za Beč, Stokholm, Maltu ili Krf već danas putem zvaničnog sajta avio-kompanije , turističkih agencija za prodaju avio-karata širom Srbije kao i u holu putničkog terminala aerodroma "Konstantin Veliki" Niš. Tekst: A.P. Fly from Niš

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2024

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 14,99€ / 14,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 21,99€ / 28,86€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 22,35€ / 25,55€ Krf(CFU)* Jun / Jul Ryanair 27,77€ / 31,45€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 7