PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

субота, 19. март 2016.

Aerodrom Niš se prezentovao na poslovnom forumu u Solunu


Dvodnevni grčko-srpski poslovni forum koji se održava od 18.-19.marta u Solunu okupio više od 300 preduzeća iz Grčke i 50 preduzeća Srbije na kome se prezentovao i aerodrom "Konstantin Veliki".

Juče su na forumu predstavljeni razvojni projekti i investicioni potencijali Srbije, kao i mogućnosti i potrebe srpskih preduzeća za saradnju sa grčkim partnerima. Aerodrom "Konstantin Veliki" je zajedno i sa ostalim velikim srpskim preduzećima , poput Aerodroma "Nikola Tesla", Air Serbia-e i drugih, grčkim privrednicima prezentovao svoju ponudu u cilju buduće saradnje kao i eventualnih investicionih ulaganja.
- Organizovanje ovog Foruma ima za cilj predstavljanje srpske privrede grčkim partnerima i razvoj saradnje kroz udruživanje interesa i razmenu iskustava. Na forumu je, pored grčkih i srpskih zvaničnika i predstavnika različitih institucija, prisutno i preko 300 grčkih preduzeća, kao i 50 srpskih preduzeća zainteresovanih za saradnju.- stoji na sajtu Privredne komore Beograda

Grčko-srpski poslovni forum je organizovan kroz partnerstvo grčko-srpske privredne komore, Privredne komore Srbije i Privredne komore Beograda.

Tekst: A.P.
Fly from Niš / Privredna komora Beograda

Нема коментара:

Постави коментар