PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 04. март 2016.

Bez čarter letova i ove godine iz Niša

ilustracija (foto arhiva Fly from Niš)
Kako stvari stoje ni ove godine putnici iz Niša neće moći da računaju na letove do poznatih turističkih letovališta. U turistističkim agencijama sa kojima smo razgovarali, kažu da nemaju u planu organizaciju čarter letova iz Niša i da će to raditi iz Beograda kao i prethodnih godina.

Lidija Stanković, iz niške turističke agencije "Aero Turs", nam je rekla da oni nemaju u planu organizaciju turističkih čartera tokom leta sa niškog aerodroma, ali je istakla da su spremni da podrže eventualno otvaranje takvih linija.

Turističke agencije iz Beograda koje organizuju čarter letove za naš portal ističu da se njihovi turistički programi svode na letove iz Beograda, i da za sada nemaju u planu pokretanje čarter letova i iz Niša.

Inače portal Aviatica.rs, piše da ova letnja sezona ne obećava po pitanju čarter letova, jer se pored  nestabilne političke situacije u Turskoj, Egiptu i Tunisu, domaći turoperateri suočavaju i sa problemom dobijanja dozvola za letove stranih avio-kompanija, i da je turski avio-prevoznik Corendon za ovu letnju sezonu već odbijen tim povodom.

Podsetimo da su sa niškog aerodroma poslednji čarter letovi bili organizovani od strane beogradske turističke agencije "1A Travel" za Antaliju tokom leta 2013.godine.

Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар