PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 31. март 2016.

Wizz Air slavi 5 godina svoje baze u Beogradu i obećava nove linije iz Srbije

ilustracija (foto: FB Avioni iznad Niša)
Mađarska niskotarifna avio-kompanija Wizz Air je pre tačno pet godina uspostavila tehničku bazu na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla". Prve letove iz Srbije Wizz Air je obavio u junu 2010. prema Dortmundu i Londonu (Luton), a već posle dva meseca od prvog leta objavljeno je i uspostavljanje baze.

U decembru iste godine pokrenute su i linije ka Rimu i Malmeu, a tehnička baza je uspostavljena 29. marta 2011. godine kada je jedan od aviona iz flote Wizz Air-a stacioniran na beogradskom aerodromu odakle je ubrzo krenuo sa letovima ka Stokholmu (Skavsta), Minhenu (Memingen) i Ajndhovenu.

Tamara Mšvenieradze, menadžer korporativnih komunikacija u Wizz Air-u istakla je da Wizz Air-om letelo preko 2,2 miliona putnika za skoro 6 godina koliko Wizz Air leti iz Srbije, kao i da će ova niskotarfna avio-kompanija nastaviti da širi svoju mrežu linija.
"Drago nam je da danas obeležavamo ovaj značajan jubilej. Srećni smo što je Srbija pre pet godina postala naša zemlja, a mi njen prvi low-cost prevoznik. Do sada nam je u Srbiji poverenje ukazalo preko 2,2 miliona putnika i mi im obećavamo da ćemo nastaviti da pružamo dobru uslugu, da je stalno poboljšavamo i da širimo mrežu. Zahvaljujući Wizz Air-u brojni strani turisti su dobili priliku da posete Srbiju i uživaju u njenim lepotama i gostoprimstvu."- izjavila je Mšvenieradze
Wizz Air je u Srbiju doneo jedan sasvim drugačiji način putovanja. Po prvi put su građani Srbije dobili mogućnost da lete do većeg broja destinacija po niskim cenama. Danas Wizz Air u Srbiji leti do na 11 linija iz Beograda i dve iz Niša. Naša baza u Beogradu je direktno i posredno stvorila oko 1000 radnih mesta. Ponosni smo na naše srpske kolege iz beogradske baze kao i na naše putnike iz Srbije, koji su sa radošću prihvatili našu kvalitetnu uslugu i dobre cene.


Fly from Niš Team / Wizz Air

1 коментар: