PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 25. март 2016.

Wizz Air će leteti i tokom naredne zimske sezone

Wizz-om do marta naredne godine (ilustracija; FB Avioni iznad Niša)
Poslednjeg dana zimskog reda letenja niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air objavio je na svom sajtu da će nastaviti sa letovima iz Niša za Bazel i Malme i tokom naredne zimske sezone, sredom i nedeljom.

Zanimljivo je to što će Wizz Air u narednoj zimskoj sezoni leteti iz Niša za Bazel nešto ranije odnosno planirano poletenja sa aerodroma "Konstatin Veliki" planirano je za 18:40h, dok će termin poletanja za Malme ostati isti kao i u toku ove predstojeće letnje sezone, 10:55h.

Trenutno najjeftinija karta, za narednu zimsku, sezonu za Malme kreće od 3399 dinara, dok za najjeftiniju kartu za Bazel treba izdvojiti od 4599 dinara. Opširnije o drugim cenama avio karata ka ovim destinacijama možete pogledati ovde.

Karte možete kupiti preko sajta Wizz Air-a ili preko ovlašćenih agencija za prodaju avio karata u Nišu i širom Srbije kao i na terminalu niškog aerodroma "Konstantin Veliki". Takođe, ukoliko kupite karte preko Wizz Air-ovog sajta možete ostvariti značajne popuste ukoliko postanete član Wizz Discount Club-a.

Podsetimo da će Wizz Air već od nedelje 27.3. leteti za Bazel i Malme u novom terminu, sredom i nedeljom, a opširnije možete pogledati ovde.Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар