PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

субота, 24. јун 2017.

[VIDEO] Do Ciriha od juče i sa Germania Flug-om

Germania Flug prvi put danas u Nišu (foto: Fly from Niš)
Švajcarski avio-prevoznik Germania Flug uspostavio je juče direktnu liniju između Niša i Ciriha i to je druga avio-kompanija koja je povezala ova dva grada, nakon što je SWISS počeo da leti 2.aprila.

Generalni direktor Germania Flug (foto: Fly from Niš)
Avion Germania Flug tipa Erbas A319(reg. oznake HB-JOH), svečano je dočekan na niškom aerodromu prolaskom kroz vodenu zavesu. Među prvim putnicima ove avio-kompanije iz Ciriha bili su i generalni direktor Tobias Somandin sa svojom delegacijom. Somandin je ovom prilikom izjavio da im je veoma drago što će prevoziti putnike iz Niša imajući u vidu da veliki broj građana sa juga Srbije živi uspravo u ovom delu Švajcarske.

Direktor sektora operativnih poslova na aerodromu "Konstantin Veliki", Mladen Stanković, rekao je da je ovo veoma značajan događaj za nišku vazdušnu luku sobzirom da je ovo četvrta avio-kompanija koja je uspostavila letove iz Niša i to druga tradicionalna pored takođe dve niskotarifne avio-kompanije. On je dodao da i konkurencija na ovoj liniji koju imaju Germinaia Flug i SWISS može samo dobro da donese putnicima koji će leteti ovu destinaciju.

Opširniji video izveštaj možete pogledati u nastavku( foto galeriju možete pogledati na našoj fejsbuk stranici ), uz podsećanje da se karta kod ove avio-kompanije koja leti svakog ponedeljka i petka mogu naći po ceni već od 50 CHF i da u cenu ulaze bezalkoholni napici, grickalice ili, u zavisnosti od dužine vašeg leta, topli obrok sa novinama i časopisima kao i 20 kg predatog prtljaga (25 kg za letove od/do Ankare i Bejruta). Pored toga, sve takse i troškovi su uračunati. Karte možete rezervisati preko germania.ch ili putem njihovog servisnog centra na +381 (0)18 300 220, kao i kod lokalnih putničkih agencija i odabranih tur-operatera.


Tekst: A.P., M.S.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар