PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 02. јун 2017.

[VIDEO] Dočekan rekordni putnik na niškom aerodromu

Rekordna putnica iz Nemačke(foto: M.S./ Fly from Niš)
Rekordni 124.918 putnik prošao je danas kroz nišku vazdušnu luku i to na redovnom letu Wizz Air-a za Dortmund. Za razliku od prošle godine kada je to bio naš državljanin, čast da ove godine bude rekorder pripala je putnici iz Nemačkog grada Munstera koja je iskoristila liniju iz Dortmunda da doputuje prvi put u Niš.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović izrazio je veliko zadovoljstvo time što je za samo pet meseci rada aerodroma u ovoj godini oboren rekord po broju putnika koji je ostvaren na kraju prethodne godine.

Inače direktor aerodroma "Konstatin Veliki" Vladica Đurđanović nedavno izjavio, da bi na kraju ove godine kroz nišku vazdušnu luku moglo da prođe 330.000 putnika.

Podsetimo da sa niškom aerodroma možete leteti ka 10 destinacija širom Evrope i to sa dva niskotarifna avio-prevoznika (Wizz Air, Ryanair) kao i sa švajcarskom nacionalnom avio-kompanijom. Još jedna avio-kompanija će takođe leteti iz Niša i to počev od 23.juna, dva puta nedelje(ponedeljkom i petkom) do Ciriha.Tekst: A.P., M.S.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар