PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

недеља, 04. јун 2017.

Do Ciriha već od 63 evra

ilustracija (foto: myswitzerland.com)

Niš je početkom aprila ove godine posle 8 godina ponovo povezan sa Cirihom , petkom i nedeljom, zahvaljujući letovima švajcarskog nacionalnog avio-prevozinika SWISS. Ovo inače nije jedina avio-kompanija(Germania Flug od 23.juna) koja će leteti do Ciriha iz Niša i koja će takođe putnicima nuditi pristupačne cene karata.
 
Za let SWISS-om iz Niša do Ciriha cena karte se može naći po ceni već od 86 evra. SWISS svojim putnicima nudi tako pristupačne cene po modelu niskotrifnih avio-kompanija koja uključuje samo ručni prtljag do 8kg. Ukoliko ste se ipak odlučili za standardnu varijantu koja je praksa u većini nacionalnih avio-kompanija koja uključuje jedan ručni prtljag, jednu putnu termu i rezervisanje sedišta ta varijanta će vas koštati dodatno 20-tak evra. Postoji i Flex varijanta koja je dostupna po dodatnoj ceni od 50-tak evra. Naravno na letovima SWISS-a dostupna je i biznis klasa gde se cena karte kreće već od 159 evra.

Nacionalna avio-kompanija Švajcarske je deo Lufthansa grupe. Miles&More program takođe je još jedna povoljnost koja Vam omogućuje da skupljate milje na letovima Swiss-a i drugih Star Alliance partnera(širom sveta), pa ako ste do sada koristili taj program možete kupiti kartu i po dosta nižoj ceni.

SWISS po povoljnim cenama nudi i široku mogućnost kada je reč o povezivanju preko ciriškog aerodroma ka svetu. Više o tome možete pročitati ovde.


Sa druge strane druga švajcarska avio-kompanija svojim putnicima nudi karte po ceni već od 63 evra(69 CHF), bilo da letite iz Niša ili iz Ciriha. Za razliku od niskotarifnih kompanija, Ryanair i Wizz Air, putnicima ova švajcarska avio-kompanija uokviru svoje osnovne(basic) tarife nudi i obrok u avionu kao i besplatan prtljag do 20kg. Više o drugim tarifama koje nudi ova kompanija možete pročitati ovde.

Inače da podsetimo da će švajcarska Germania leteti svakog ponedeljka i petka počevši od 23.juna.

Karte možete kupiti preko sajtova swiss.com ili flygermania.com ili širom Srbije kod turističkih agencija koje su ovlašćenje za prodaju avio-karata.

 
*cenovni pregled rađen na današnji dan (04.06.2017.)

Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар