PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

петак, 01. јун 2018.

[VEST DANA] Na aerodromu Niš sinoć opslužena 3 aviona istovremeno

Redak prizor (foto: FB Aerodrom Niš Konstantin Veliki)
Kao i što se pretpostavljalo od momenta objavljivanja letnjeg reda letenja i pomeranja reda letenja tokom špica letnje sezone za Bazel, niški aerodrom od juče i svakog narednog četvrtka opsluživaće i do tri aviona istovremeno.

Upravo su radnici niškog aerodroma "Konstantin Veliki" uspešno, prema saopštenju Aerodrom Niš objavljenom na zvaničnoj fejsbuk stranici, opslužili i otpremili 3 putnička aviona i to na redovnim linijama za Bazel, Stokholm (aerodrom Skavsta) i Diseldorf (aerodrom Weeze). Ako je poznato da je kapacitet same terminalne zgrade mali, uspeh je samim tim veći jer u malom prostoru treba organizovati i kontrolisati veliki broj putnika. Ovo je i dokaz aerodrom i u trenutnom stanju može da radi bez problema, no postavlja se pitanje koliko će to trajati, jer dalja ulaganja u terminalnu zgradu odnosno proširenja kapaciteta zaista potrebna.

Inače nije prvi put da su opslužila i otpremila 3 aviona istovremeno, no nije se radilo o redovnom saobraćaju. Više o tome možete pročitati ovde.

Podsetimo da svakog dana možete leteti sa aerodroma "Konstantin Veliki" ka nekoj od 10 destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije Wizz Air, Ryanair, SWISS. Švajcarskim nacionalnim avio-prevoznikom se možete konektovati preko Ciriha čak na više od 50 destiancija širom Evrope i sveta.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар