PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

уторак, 17. јул 2018.

Avionima Ryanair-a sa Aerodroma Niš leti preko 130 hiljada putnika godišnje

ilustracija; (foto: ryanair.com)
Irski niskotarifni avio-prevoznik Ryanair saopštio je da sa njihovim avionima leti preko 130.000 putnika godišnje na 5 destinacija koje su trenutno u ponudi preko aerodroma "Konstantin Veliki".

U Ryanair kažu za portal "Fly from Niš" da konstantno rade na ispitivanju novih tržista i novih aerodroma sa kojih planiraju da uspostave letove, ali i da to zavisi od raspoloživosti kapaciteta aviona i potražnje. Iz ove avio-kompanije saopštavaju da im je prosečna popunjenost na svim destinacijama širom Evrope, uključujući tu i letove iz Niša,  ka kojim lete preko 95%.
- Naš komercijalni sektor radi na razvoju linija odnosno planiranju novih destinacija i unapređenju postojećih. Takođe smo u pregovorima sa svim aerodromima u Evropi kako bi doveli niske cene letova u još više gradova. Naši letovi iz/za Niš imaju uravnotežen broj putnika u odlasku i dolasku. - kažu u Ryanair-u.
Ryanair trenutno ima 86 svojih baza leti na preko 220 aerodroma gde prevozi preko 139 miliona putnika godišnje. Ovaj prevoznik sa Aerodroma "Konstantin Veliki" leti na 5 destinacija širom Evrope i to ka Bratislavi, Berlinu, Milanu (aerodrom Bergamo), Diseldorfu (aerodrom Weeze), Stokholmu (aerodrom Skavsta).


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар