Пређи на главни садржај

FK Radnički Niš revanš meč igra na Malti. Saznajte cene avio-karata

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Niški fudbalski klub Radnički Niš svoju prvu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu Evrope, posle 35 godina, igraće protiv kluba iz Malte 12.jula na stadionu Čair. Fudbaleri Radničkog će revanš meč igrati 19.jula na Malti. Ukoliko planirate da bodrite svoj klub na evro sceni, u nastavku pročitajte kako možete leteti do Malte i koje su cene avio-karata.

Iako nema direktnih letova, niti konekcionih letova do Malte sa niškog aerodroma, u okruženju postoje letovi od 2 - 3 sata vožnje autobusom ili automobilom do najbližeg aerodroma (Beograd, Sofija, Skoplje) sa koga možete direktno da letite do pomenute destinacije.

Wizz Air upravo sa ova tri aerodroma nudi razne mogućnosti po pitanju broja dana, ali i raspona cena karata, pa i čak mogućnost da sa kartom rezervišete i hotelski smeštaj preko njihovom sajta.

U nastavku pogledajte tabelu sa spiskom destinacija, datumima putovanja, cenama karata i hotelskog smeštaja (uključujući i cenu avio-karte), a svakako možete veliki broj ponuda pogledati i na drugih sajtovima koji nude smeštaj poput booking.com .


Destinacija Period putovanja Avio-kompanija Cena povratne karte Wizz Tours
hotel + avio-karta
Sofija - Malta - Sofija 17.07. - 21.07. Wizz Air od 83.49€ od 214€
Sofija - Malta - Sofija 19.07. - 21.07. Wizz Air od 87.99€ od 156€
Skoplje - Malta - Skoplje 18.07. - 22.07. Wizz Air od 334€ od 422€
Beograd - Malta - Beograd 18.07. - 20.07. Wizz Air od 232.97€ od 214€
*svi podaci preuzeti sajtova wizzair.com i wizztours.com
** € - oznaka za evro


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Коментари

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Air Serbia: Planiramo da povećamo svoje prisustvo u Nišu i da otvorimo biznis salon

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia želi da u narednom periodu pojača svoje prisustvo u Nišu i da putnicima i svim svojim klijentima omogući da se bliže upoznaju sa pogodnostima koja nudi. Prvi planovi su već krenuli u proces realizacije poput otvaranja kontakt centra i zaposlenja 40 novih agenata kao i dodatnih 10 koji će raditi u službi balansiranja vazduhoplova. Direktor Air Serbia-e Jirži Marek ističe da je baza u Nišu veoma značajna za razvoj nacionalnog avio-prevoznika i da u narednom periodu planiraju da jačaju svoje prisustvo na Aerodromu Konstantin Veliki. Direktor je takođe najavio da bi po završetku izgradnje u okviru novog termilana Air Serbia otvoriti posebni biznis salon. - Baza u Nišu je za Er Srbiju veoma važna i planiramo dodatno jačanje našeg prisustva na jugu Srbije. U narednom periodu, u okviru radova na završetku novog terminala, planiramo otvaranje posebnog biznis salona. Razmatramo i mogućnosti za veće prisustvo službi naše t

Švedska direktno iz Niša po ceni već od 12,99€

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Dva najveća niskotarifna avio-prevoznika Ryanair i Wizz Air nude direktore letove ka Stokholmu odnosno Malmeu po ceni već od 12,99€ tokom marta. Ukoliko planirate da 24. marta poletite ka Malmeu karte možete kupiti po ceni već 1759 dinara, a ukoliko 30. marta poletite ka Stokholmu Arlandi možete kupiti po ceni već od 12,99€. Karte za ove, ali i druge destinacije ove avio-kompanije se mogu kupiti preko zvaničnog sajta Ryanair -a, u turističkim agencijama širom Srbije kao i u holu terminalne zgrade Aerodroma Konstantin Veliki Niš. Tekst: A.P. Fly from Niš BONUS VIDEO: Leto iz Niša 23