PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

среда, 18. јул 2018.

Wizz Air: Želimo da jačamo svoju poziciju na Aerodromu Niš

ilustracija; (foto: Fly from Niš)
Prvi niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air koji je 2015.godine godine prvi put poleteo sa aerodroma "Konstantin Veliki" u odgovoru na pitanje kako gleda na situaciju oko niškog aerodroma naveo da to ne komentariše, ali da svakako nastavlja da leti iz Niša.

Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air za portal "Fly from Niš" navodi da će se bez obzira na dešavanja u vezi sa niškim aerodromom prilagoditi situaciji i da će leteti, jer im je u interesu da obezbedi kvalitetnu uslugu i da odgovori na potrebe putnika. 
- Iako ne komentarišemo konkretno ovo pitanje, može se reći da se Wizz Air uvek pokazao vrlo prilagodljiv promenama na zahtevnom tržištu, planiranjem napred i postizanjem većeg uticaja. Wizz Air želi da nastavi jačanje svoje pozicije na tržištu, kao vodećeg niskotarifnog prevoznika u Centralnoj i Istočnoj Evropi. Glavni prioritet Wizz Air-a je pre svega, da obezbedi kvalitetnu uslugu, dobre veze i odgovori na potrebe putnika. - poručuju iz Wizz Air odgovarajući na pitanje portala Fly from Niš
Podsetimo da je Wizz Air prva niskotarifna avio-kompanija koja je krajem juna 2015.godine poletela sa niškog aerodroma i to ka Malmeu odnosno Bazelu. Godinu dana kasnije uvela je i letove do Dortmunda, Memingena i Ajndhovena. Wizz Air je ove početkom ove godine najavio uvođenje letova do Beča od 15.novembra, a 21.marta zvanično obustavio dalje letove iz Niša ka Ajndhovenu pravdajući se operacionalizacijom postojeće mreže linija.

Wizz Air trenutno prevozi putnike sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" ka Bazelu, Dortmundu, Malmeu i Memingenu, a sa tim će nastaviti i tokom naredne zimske sezone što je zvanično i potvrdio.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар