PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

субота, 07. јул 2018.

I pored otkaza nekoliko letova prethodnih dana, letovi se odvijaju prema redu letenja

ilustracija; (foto: Fly from Niš)
Tokom prošle i početkom ove nedelje nekoliko letova niskotarifne avio-kompanije Wizz Air otkazano je, a na društvenim mrežama osvanuli su komentari da je sve to povezano sa tranzicionim periodom oko prelaska aerodroma Niš u državno vlasništvo.

Zbog interesovanja naših čitalaca tim povodom, u nastavku možete pročitati šta je zapravo uzrokovalo da se pojedini letovi otkažu. Tehnički razlog, kao što je na primer kvar na avionu usled nepredviđenih okolnosti (oštećenje aviona na aerodromu polaska, udar ptice u avion, itd.)  i nemogućnost da avio-kompanija pošalje drugi zamenski avion u špicu letnje sezone, upravo je bio uzrok otkazivanja letova.

Wizz Air je za sve putnike, a čiji su polasci sa aerodroma "Konstantin Veliki" bili otkazani, prema uobičajenoj i standardnoj proceduri za takve situacije obezbedio putnicima hotelski smeštaj do prvog narednog leta ili mogućnost da putnici naprave novu rezervaciju ili povrate novac.

I pored ovih otkaza koji su isključivo prouzrokovani iz tehničkih razloga, svi letovi sa aerodroma Niš tokom ove i prethodne nedelje realizovani su i realizuju se uskladu sa letnjim redom letenja.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар