PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

недеља, 01. јул 2018.

Niš-ekspres od danas na aerodromskoj kružnoj liniji 34

ilustracija; (foto: FB Niš-ekspres a.d.)
Autobuski prevoznik Niš-ekspres od danas pa u naredne dva meseca, do raspisivanja tendera za izbor novog prevoznika, prevoziće putnike sa i do niškog aerodroma "Konstantin Veliki".

Ovaj prevoznik dobio je ovaj paket linija nakon što je Direkcija za javni gradski prevoz odlučila da ne obavlja više ovaj vid delatnosti koji je pre nekoliko godina preuzela od aerodroma Niš.

Podsetimo da sa niškog aerodroma saobraćaju dve linije 34A(Aerodrom - Autobuska stanica - Železnička stanica - Aerodrom) i 34B(Aerodrom - Železnička stanica - Autobuska stanica - Aerodrom). Kružna linija 34B zbog radova kod tehničkih fakulteta se odvija kroz strogi centar grada i staje kod hotela "Ambasador".

Ukoliko planirate da se vozite autobusom sa ili do aerodroma, cena karte je 60 dinara i autobusi polaze na 15 minuta odnosno 30 minuta u zavisnosti za koju se liniju opredelite. Red vožnje možete pogledati ovde.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

2 коментара:

 1. Meni nista ovaj tekst nije jasan...obanlja, ne obavlja , Direkcija, ukinuto...ima li ko da ovo objasni normalno. Mi dolazimo kolima do Nisa i planiramo da ga ostavimo negde u gradu. Da li autobus saobraca ili ne?Koja je svrha ovog teksta. Ne razumem sta se htelo objasniti?

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Poštovana,
   Tekst je apsolutno jasan. Drugi prevoznik (Niš-ekspres) vozi do Aerodroma, nakon što se prvi (Direkcija) povukao iz toga.
   Srdačan pozdrav,
   Portal Fly from Niš

   Избриши