PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

среда, 08. август 2018.

[DOBITNICI KARATA] Završen je nagradni konkurs na temu: "Za mene, Nišville je... "

ilustracija; (foto: nisviile.com)
Posle sedam dana i preko 150 komentara koje smo dobili na društenoj mreži fejsbuk na stranicima Nišville Jazz Festival-a i Fly from Niš, kao i na istoimenom portalu, stručni ljudi iz organizacije Nišville Jazz Festivala izvukli su i dodelili umesto 3x2 kompleta karata, čak 5x2 kompleta karata.

U velikoj konkurenciji, ljudima iz Nišville Jazz Festivala nimalo nije bilo lako da nagrade najkreativnije komentare na zadatu temu: "Za mene, Nišville je...".  Dobitnici kompleta će se već sutra naći na spisku (naziv: Fly from Niš) u niškoj Tvrđavi na štandu Nišville-a za stavljanje narukvica, gde mogu da preuzmu svoje narukvice za prestojeće 4 večeri spektakla godine. Čestitamo!

NAGRAĐENI KOMENTARI :
Podsetimo da se ove godine festival jazz-a održava u niškoj Tvrđavi od 9. do 12.avgusta i da će ove godine na Nišville jazz festivalu nastupati preko 1000 izvođača, na više od 250 programa i 20 bina. Prateći program Nišvilla ove godine biće bogatiji za ima Nišville Movie Summit, Nišville Jazz Teatar, Striporama Fest, Jazz Books, Art to go Jazzy, SaNiTi.

Portal Fly from Niš i Nišville nastaviće i da u narednom periodu nagrađuju svoje čitaoce i posetioce ovog značajnog festivala u Nišu, Srbiji i svetu.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар