PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

субота, 11. август 2018.

Knežević: Očekujemo još bolje rezultate

ilustracija (foto: nis-airport.com)
Novi v.d. direktor Aerodroma "Konstantin Veliki" Dušan Knežević, neposredno posle skupštinske potvrde predloga Gradskog veća da postane direktor, rekao da je pred niškim aerodromom dosta posla i da je njegova želja da se prethodno postignuti rezultati unaprede.

On je u prvoj svojoj izjavi za RTS, rekao da je pred aerodromom dosta posla i da očekuje još bolje rezultate.
- Očekujemo da Aerodrom Niš nastavi putem kojim je krenuo odnosno obim koji značajno raste u zadnjih par godina. Ima mnogo posla koji je pred nama, očekujemo dosta rada i dosta boljih rezultata. - istakao je Knežević za RTS
Podsetimo da je on izabran samo dan nakon što je gradonačelnik Niša Darko Bulatović potpisao ugovor o prenosu vlasništva aerodroma sa grada na republiku Srbiju, i samo dan nakon što je posle ove odluke dosadašnji direktor Vladica Đurđanović podneo neopozivu ostavku.

Inače niški aerodrom ove godine očekuje da dostigne 400.000 putnika, a da u prilog tome idu iz rezulatati u broju putnika koji iz meseca u mesec u odnosno na predhodnu godinu rastu u proseku 15%.  S tim u vezi treba podsetiti da će Wizz Air od 15.novembra saobraćati redovno ka Beču svakog utorka, četvrtka i subote.


Tekst: A.P.
Fly from Niš / rts.rs

1 коментар:

  1. Данашњи лет из Ниша за Скавсту је распродат! То значи да су продали 189 карата! Надам се да ће бити и трећег лета наредне године!

    ОдговориИзбриши