PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

петак, 10. август 2018.

Dušan Knežević imenovan za v.d. direktora Aerodroma Niš

ilustracija (foto: Marko Stojković, Fly from Niš)
Gradsko Veće grada Niša danas je usvojilo predlog za imenovanje Dušana Kneževića novog direktora niškog aerodroma "Konstantin Veliki" u v.d. statusu, nakon što je potpisan ugovor o prenosu vlasništva, a direktor Vladica Đurđanović podneo ostavku. Skupština grada Niša je u toku dana i zvanično potvrdila ovaj predlog.

Sve do upisa u Agencija za privredne registre (APR) i promena u APR-u, vlasnik Aerodroma je Grad Niš pa je iz tog razloga, Gradsko veće predložilo v. d direktora. Prema rečima gradonačelnika, Grad je, zbog proceduralnih razloga, preuzeo obavezu da predloži v. d. direktora Aerodroma Niš.
- Juče u toku dana je direktor aerodroma podneo neopozivu ostavku, pa je Grad preuzeo obavezu da obezbedi adekvatno rešenje zbog procesnih, proceduralnih stvari i rukovođenja tako značajnim sistemom kao što je Aerodrom. Predložili smo radnika odnosno lice koje je zaposleno na samom aerodromu Dušana Kneževića koji je završio saobraćajni fakultet - vazdušni saobraćaj, što u potpunosti odgovara sadašnjoj situaciji iz reda je zaposlenih i smatramo da će moći da odgovori izazovima koji ga očekuju. - rekao je gradonačelnik Bulatović
Kako prenosi "TV Zona Plus", novog direktora treba da imenuje Ministarstvo saobraćaja kada Aerodrom Niš i zvanično bude kod APR-a upisan kao državno vlasništvo.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар