PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

понедељак, 03. септембар 2018.

Najbolji avgust za Aerodrom Niš

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Kroz putnički terminal niškog aerodroma "Konstantin Veliki" ovog meseca prošlo je skoro 31 hiljada putnika što predstavlja rast od 1% u odnosu na isti mesec prošle godine, ali i najbolji rezultat za avgust od otvaranja aerodroma 1986.godine.

Iz meseca u mesec broj putnika raste, tako je i za prvih 8 meseci ove godine u odnosu na prošlu broj putnika porastao za 11% odnosno od 1.januara do 31.avgusta ove godine kroz ovaj aerodrom je prošlo 236.949 putnika, za razliku od istog perioda prošle godine kada je letelo 213.327 putnika.

VD direktora Aerodroma Dušan Knežević nedavno je najavio da sa uvođenjem nove linije Wizz Air-a do Beča, startuje od 15.novembra, na kraju godine trebalo da leti više od 360 hiljada putnika.

Podsetimo da je istorijski mesečni rezultat niški aerodrom "Konstantin Veliki" ostvario jula prošle godine kada je letelo preko 32 hiljade putnika, dok je najbolji godišnji rezultat ostvaren takođe 2017.godine kada je letelo 331.582 putnika.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

3 коментара:

 1. Slabo, vidi se da je aerodrom u slobodnom padu.

  ОдговориИзбриши
  Одговори
  1. Ne može da se očekuje rast putnika kada nije bilo novih linija u prvoj polovini godine još je jedna i ukinuta.

   Избриши
  2. Niko nece da finansira i otvara nove linije ka aerodromu koji je od skora postao nepouzdan partner i stavio interes svojih putnika u 3. plan. Zato je i Wizz samnjio najavljeni broj letova ka Becu...

   Избриши