Пређи на главни садржај

Ryanair-om i naredne letnje sezone sa Aerodroma Niš

Niske cene i tokom narednog leta, ilustracija
(foto: Marko Stojković, Fly from Niš)
Najveći niskotarifni avio-prevoznik Ryanair pustio je u prodaju karte za narednu letnju sezonu samo mesec dana pre zvaničnog kraja ovogodišnje letnje odnosno početka zimske sezone. Avioni Ryanair leteće i tokom leta 2019.godine ka svim svojim destinacija sa Aerodroma "Konstantin Veliki" dva puta nedeljno.

Berlin, Bratislava, Diseldorf odnosno aerodroma Weeze, Stokholm odnosno aerodrom Skavsta i Milano odnosno aerodrom Bergamo su destinacije ka kojima će ovaj niskotarifni avio-prevoznik prevoziti putnike sa niškog aerodroma po veoma niskim cenama avio-karata.

Ka Berlinu će tokom narednog leta leteti takođe svakog četvtka i nedelje, a cena karte iz Niša ka ovoj destinaciji košta već od 27,53€. Ova cena karte važi i za letove svakog četvrtka i nedelje do Diseldorfa (Weeze). I do Stokholma (Skavsta), do koga će se leteti svakog četvrtka i nedelje, kartu možete kupiti po trenutnoj ceni već od 33,65€.

Ukoliko planirate da sada kupite kartu za let do glavnog grada Slovačke, Bratislave,ili do italijanskog grada Milana (Bergamo), najpovoljniju kartu možete naći iz Niša po ceni od 29,57€.  Do Bratislave će se leteti svakog ponedeljka i petak , dok će se do Milana leteti svakog utorka i subote.

Karte je već sad moguće kupiti preko sajta Ryanair-a, na aerodromu "Konstantin Veliki" ili kod bilo koje turističke agencije za prodaju avio-karata širom Srbije.

Ovom prilikom vredi napomenuti i podsetiti da će Ryanair od 1.novembra primenjivati nova pravila koja se tiču kabinskog i predatog prtljaga. Više o tome možete pročitati na sledećem linku.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Коментари

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Air Serbia: Planiramo da povećamo svoje prisustvo u Nišu i da otvorimo biznis salon

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia želi da u narednom periodu pojača svoje prisustvo u Nišu i da putnicima i svim svojim klijentima omogući da se bliže upoznaju sa pogodnostima koja nudi. Prvi planovi su već krenuli u proces realizacije poput otvaranja kontakt centra i zaposlenja 40 novih agenata kao i dodatnih 10 koji će raditi u službi balansiranja vazduhoplova. Direktor Air Serbia-e Jirži Marek ističe da je baza u Nišu veoma značajna za razvoj nacionalnog avio-prevoznika i da u narednom periodu planiraju da jačaju svoje prisustvo na Aerodromu Konstantin Veliki. Direktor je takođe najavio da bi po završetku izgradnje u okviru novog termilana Air Serbia otvoriti posebni biznis salon. - Baza u Nišu je za Er Srbiju veoma važna i planiramo dodatno jačanje našeg prisustva na jugu Srbije. U narednom periodu, u okviru radova na završetku novog terminala, planiramo otvaranje posebnog biznis salona. Razmatramo i mogućnosti za veće prisustvo službi naše t

Švedska direktno iz Niša po ceni već od 12,99€

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Dva najveća niskotarifna avio-prevoznika Ryanair i Wizz Air nude direktore letove ka Stokholmu odnosno Malmeu po ceni već od 12,99€ tokom marta. Ukoliko planirate da 24. marta poletite ka Malmeu karte možete kupiti po ceni već 1759 dinara, a ukoliko 30. marta poletite ka Stokholmu Arlandi možete kupiti po ceni već od 12,99€. Karte za ove, ali i druge destinacije ove avio-kompanije se mogu kupiti preko zvaničnog sajta Ryanair -a, u turističkim agencijama širom Srbije kao i u holu terminalne zgrade Aerodroma Konstantin Veliki Niš. Tekst: A.P. Fly from Niš BONUS VIDEO: Leto iz Niša 23