Пређи на главни садржај

Wizz Air: Od 7.januara bez letova za Malme

Još jedna linija prestaje da postoji; ilustracija (foto: Fly from Niš)

Prva linija prvog niskotarfnog avio-prevoznika Wizz Air do Malmea uspostavljena 25.juna 2015.godine ukida se skoro posle više od 3 godine i to 7.januara 2019.godine. Wizz Air na ovaj nacin ukida još jednu destinaciju iz Niša, nakon što je krajem prošle zimske sezone prestao da leti do Ajndhovena.

Iz Wizz Air za Fly from Niš kažu da prate učinak svojih avio-linija kako bi najpolularnije destinacije bile dostupne po najnižim cenama, s tim u vezi više neće biti letova za Malme od 7.januara naredne godine.
- Kao što je uobičajena praksa u vazduhopolovnoj industriji, Wizz Air stalno prati učinak svojih avio-linija kako bi najpopularnije destinacije bile dostupne po najnižim cenama karata. Linija Niš-Malme se ukida 7. januara 2019. godine. Putnicima pogođenim ovim izmenama se nudi neka alternativna linija,celokupan povraćaj cene karte ili povraćaj od 120 odsto u vidu kredita za rezervacije karata. - kažu u Wizz Air-u za Fly from Niš
U Wizz Air na naše pitanje da li evenutalno ovim ukidanje linije za Malme planiraju evenutualno da ponude neke druge alternativne linije bliže ovoj destinacija kao što su Kopenhagen ili Geteburg, za sada kažu da će o eventualno novim linijama blagovremeno obavestiti javnost.

Podsetimo, Wizz Air je krajem 2014.godine prilikom potpisivanja ugovora o saradnji sa niškim aerodromom odnosno otvaranju prvih niskotarifnih letova najavio dve linije među kojima je bio i Malme. Iako je bilo planirano da kao prva linija krene za Bazel (što je učenjeno nakon nekoliko dana, tačnije 3.jula) Wizz Air je prvu zvaničnu liniju pokrenuo upravo ka Malmeu. Nešto više posle tri i po godine odlučio je da liniju povuče iz prodaje.

Da li će se ova linija eventualno vratiti u nekom trenutku, kao što je praksa kod niskotarifnih avio-prevozilaca, ili ne ostaje da se vidi u narednom periodu. Putnicima koji su putovali za Malme ostaje da traže alternativna rešenja kako da stignu do svoje destinacije nakon 7.januara.  O čemu ćemo pisati narednih dana. 

Svakako Vas pozivamo da ukoliko još uvek niste videli i posetili ovaj grad na jugu Švedske iskoristite priliku i posetite ga. Cena karte već 1799 dinara.

Wizz Air će podsećanja radi uvesti novu liniju do Beča ka kojoj će se leteti 2 odnosno 3 puta nedeljno počevši od 17.novembra avionom sa 230 sedišta tipa Erbas A321.

Kako je izgledao doček prvog aviona Wizz Air 2015.godine pogledajte u nastavku.Tekst: A.P.
Fly from Niš

Коментари

 1. Nismo čekali dugo da nešto ovako krene da se dešava,pod rukovodstvom Airserbia

  ОдговориИзбриши
 2. Kakva glupost i bezobrazluk

  ОдговориИзбриши
 3. Apsolutna sramota i, nazalost, slika i prilika naseg naroda pod centralizovanim, manipulativnim vodjstvom. Linija na kojoj su letovi retko kada imali vise od 2-3 praznih sedista u oba smera je, naravno, prva otisla kako bi se popunili letovi iz Malmea do Beograda istog prevoznika...

  ОдговориИзбриши
 4. А шта је кренуло?

  ОдговориИзбриши

Постави коментар

Популарни постови са овог блога

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - APRIL / MAJ 2023

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom aprila i maja meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. U tabeli su date i cene za redovne sezonske destinacije Krf, Atina i Tivat za period putovanja jun i jul mesec. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) April / Maj Ryanair 12,99€ / 12,99€ Stokholm Arlanda(ARN) April / Maj Ryanair 20,91€ / 19,99€ Malta(MLA) April / Maj Ryanair 21,99€ / 26,03€ Krf(CFU)*** Jun / Jul Ryanair 21,79€ / 32,65€ Bazel Miluz(MLH) April / Maj Wizz Air 2349 RSD / 2349 RSD Dortmund(DTM) April / Maj Wizz Air 2939 RSD / 4109 RSD Memingen(FMM) April / Maj Wizz Air 3289 RSD / 2349 RSD Malme(MMX)

Air Serbia: Planiramo da povećamo svoje prisustvo u Nišu i da otvorimo biznis salon

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Nacionalni avio-prevoznik Air Serbia želi da u narednom periodu pojača svoje prisustvo u Nišu i da putnicima i svim svojim klijentima omogući da se bliže upoznaju sa pogodnostima koja nudi. Prvi planovi su već krenuli u proces realizacije poput otvaranja kontakt centra i zaposlenja 40 novih agenata kao i dodatnih 10 koji će raditi u službi balansiranja vazduhoplova. Direktor Air Serbia-e Jirži Marek ističe da je baza u Nišu veoma značajna za razvoj nacionalnog avio-prevoznika i da u narednom periodu planiraju da jačaju svoje prisustvo na Aerodromu Konstantin Veliki. Direktor je takođe najavio da bi po završetku izgradnje u okviru novog termilana Air Serbia otvoriti posebni biznis salon. - Baza u Nišu je za Er Srbiju veoma važna i planiramo dodatno jačanje našeg prisustva na jugu Srbije. U narednom periodu, u okviru radova na završetku novog terminala, planiramo otvaranje posebnog biznis salona. Razmatramo i mogućnosti za veće prisustvo službi naše t

Švedska direktno iz Niša po ceni već od 12,99€

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Dva najveća niskotarifna avio-prevoznika Ryanair i Wizz Air nude direktore letove ka Stokholmu odnosno Malmeu po ceni već od 12,99€ tokom marta. Ukoliko planirate da 24. marta poletite ka Malmeu karte možete kupiti po ceni već 1759 dinara, a ukoliko 30. marta poletite ka Stokholmu Arlandi možete kupiti po ceni već od 12,99€. Karte za ove, ali i druge destinacije ove avio-kompanije se mogu kupiti preko zvaničnog sajta Ryanair -a, u turističkim agencijama širom Srbije kao i u holu terminalne zgrade Aerodroma Konstantin Veliki Niš. Tekst: A.P. Fly from Niš BONUS VIDEO: Leto iz Niša 23