PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

субота, 04. октобар 2014.

Prvi čarter letovi na liniji Moskva-Niš-Moskva od 28.decembra

Na nedavno održanom Sajmu turizma u Moskvi pokazano je veliko interesovanje za ponudu Srbije, pa su zakupljeni i čarter-letovi Rusija–Srbija koji će početi krajem godine, saopštila je Turistička organizacija Srbije (TOS).
Prva ruska aviokompanija uskoro na aerodromu Niš
Četiri turističke agencije iz Rusije: "Geometrija", "R-Turs", "Apelsin" i "7-tur", koje su bile prisutne na štandu TOS-a u Moskvi, dogovorile su se i zakupile čarter-let Moskva–Niš–Moskva, koji će leteti jednom nedeljno, počevši od 28. decembra.
Ovi turoperateri su sa čarter-kompanijom "Jamal" iz Rusije najavili i zakupili prva četiri leta na toj relaciji.
Ovim se posle dugo godina obnavlja čarter-saobraćaj prema aerodromu u Nišu.
Čarterna avio-kompanija "Jamal" će avionima tipa "erbas 320" sa 160 mesta prevoziti ruske turiste zainteresovane za odmor u Srbiji.
Na sajmu u Moskvi, poseban naglasak je stavljen na ponudu za odmor u našoj zemlji u predstojećem zimskom periodu, naročito na najposećeniji zimski centar Kopaonik, kao i na bogatu ponudu banjskog i spa turizma u Srbiji.
Prema zvaničnim podacima Republičkog zavoda za statistiku, ruski turisti su u prvih osam meseci ove godine ostvarili 109.807 noćenja u Srbiji, što je povećanje od 31 odsto u odnosu na isti period prethodne godine, i time postali naši najbrojniji strani gosti.( izvor: RTS )
Cene aviokarata možete pogledati na sledećem linku.

Veliko interesovanje za čarter letove Moskva - Niš
U turističkoj agenciji gde se prodaju aranžmani za doček nove godine u Moskvi, interesovanje za letove iz ruske prestonice i nazad je, i za njih, iznenadjujuće i prodaja ide jako dobro.


Нема коментара:

Постави коментар