PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 14. октобар 2014.

Zvanično imenovan novi v.d. direktor Aerodroma Niš

Na današnjem redovnom zasedanju skupštine grada, nakon konstatovanja ostavke direktora Dragana Bugarninovića, skupštinska većina izabrala je novog vršioca dužnosti direktora aerodroma Niš, kojeg je predložio odbor za imenovanje skupštine grada, Vladicu Djudjanovića.

 Novi v.d. direktor aerodroma Niš Vladica Djurdjanović

Vladica Djurdjanović je diplomirao je na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu 1983. godine, a godinu dana kasnije pa sve do 2001. godine radio je u Železničkom transportnom preduzeću Beograd. Poslednjih 13 godina je u Železnici Srbije gde radi na poslovima prevoza robe. Bio je deo tima za izradu Studije opravdanosti logističke razvojne zone Niš i učestvovao u izradi elaborata sa programom mera o unapređenju konkuretnosti aerodroma “Konstantin Veliki”, prenosi NTV.

Podsetimo da je još u četvtak Dragan Bugarinović podneo ostavku na mesto direktora aerodroma Niš skupštini grada, a odbor za imenovanje skupštine grada predlozio je člana SNS Vladicu Djudjanovića.
Sada već bivši direktor aerodroma rekao je za Tanjug da ostavku podnosi iz ličnih razloga. Bugarinović je rekao da je bilo primedbi Gradskog veća na njegov rad za koje je on smatrao da nisu dovoljni razlozi za njegovo povlačenje.
Kad nema podrške grada kao osnivača onda je ostavka logična, kazao je Bugarinović.
Bugarinović je obavljao dužnost direktora od 2008. godine.On je napomenuo da nikada nije bio član neke stranke.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар