PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

недеља, 08. фебруар 2015.

Aerodrom Beograd uskoro će donirati deo neophodne opreme aerodromu Niš

Neophodno zanavljanje opreme; ilustracija (foto: Aerodrom NIS)
Aerodromi u Srbiji, uključujući i niški aerodrom, trebalo bi uskoro da kroz donaciju aerodroma Beograd  dobiju deo neophodne opreme.  Kako aerodrom Beograd u ovom trenutku beleži rekordne rezultate, njihova obaveza i dužnost je da pomognu i ostalim aerodroma u Srbiji i Republici Srpskoj, istakao je v.d. direktora aerodroma "Nikola Tesla" Saša Vlaisavljević prilikom predaje dela neophodne opreme aerodroma u Užicu. Vlaisavljević je rekao da se aerodrom Beograd nalazi na gornjoj granici kapacita, usled porasta saobraćaja od 31% koji je trenutno najveći u Evropi, pa je stoga neophodno uložiti u novu opremu.
-,,Zato ćemo u ovoj godini u novu opremu i kapacitete uložiti preko 20 mil EUR. Postojeću opremu, koja je u odličnom stanju, doniraćemo aerodromima u Srbiji i aerodromu u Banja Luci." - rekao je Vlaisavljević za Tanjug, a prenosi portal ekapija
Podsetimo da je upravo v.d. direktora aerodroma Niš, Vladica Djurdjanović u ranijim izjavama za medije istakao neophodnost zanavljanja opreme neophodne za bolje i efikasnije opsluživanje vazduhoplova, imajući u vidu dalji razvoj putničkog i kargo saobraćaja.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар