PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 25. фебруар 2015.

Uskoro letovi do Minhena i Tivta?

ilustracija (foto: Aerodrom Niš)
Niški aerodrom pregovara sa avio-kompanijama o letovima za Minhen i Tivat, rekla je za NTV PR ovog preduzeća Ivanka Stanisavljević. Ona je najavila da će Aerodrom „Nikola Tesla“ donirati niškom aerodromu opremu za opsluživanje aviona.
Pored linija za Malme i Bazel, čiji je će prvi avioni poleteti sa niškog aerodroma krajem juna, u toku su pregovori za uspostavljanje letova do Minhena. Statistika je pokazala da je ovo treća destinacija za koju su potencijalni putnici zainteresovani, rekla je u jutarnjem programu PR JP „Aerodrom“ Ivanka Stanisavljević. Sa avio-kompanijama pregovara se i o letovima za Crnu Goru.
Za destinacije kao što su Grčka, Bugarska i Italija mogući su Čarter letovi, ali njih organizuju turističke agencije, ukoliko u sezoni ima zainteresovanih putnika.
Aerodrom „Konstantin Veliki“ dobiće donaciju sa beogradskog aerodroma „Nikola Tesla“ – opremu za opsluživanje aviona. Osoblje niškog aerodroma proći će i obuku u Centru za stručno usavršavanje zaposlenih Aerodroma „Nikola Tesla“, kako bi imali uvid u rad sa kompanijom „Wizz Air“, koji im predstoji za nekoliko meseci.


Izvor: NTV

Нема коментара:

Постави коментар