PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 29. мај 2015.

Manje od mesec dana do početka prvih letova

ilustracija (foto: airlinestravel.ro)
Ostalo je manje od mesec dana do početka prvih low cost letova sa niškog aerodroma ka Malme-u i tačno mesec dana do leta ka Bazelu.

Prvi avion Wizz Air sleteće iz Malme-a
25.juna tačno u 10:10h, dok će iz Niša poleteti pola sata kasnije u 10:40h. Avioni mađarskog niskotarifnog prevoznika će za Malme leteti 3x nedeljno, utorkom, četvrtkom i subotom.
I dalje se mogu naći izuzetno povoljne cene avion karata za letove iz Nisa ka Malme-u, i to za prvi dan, po početnoj ceni od 2299 dinara.

Za tačno mesec dana ovaj low cost prevoznik će posle 6 godina ponovo direktno povezati Niš i Švajcarsku, ovoga puta sa gradom Bazel. Prvo sletanje aviona , 29.juna, očekuje se u 18:35h, dok je poletanje sa aerodroma "Konstantin Veliki" planirano za 19:05h. Wizz Air će leteti 2x nedeljno do Bazela, ponedeljkom i petkom. 

Kartu za prvi let do Bazela je moguće kupiti po početnoj ceni od 1699dinara.
Opširnije o cenama avio karata ka ovim destinacijama možete pogledati ovde.

Karte možete kupiti preko sajta Wizz Air-a ili preko ovlašćenih agencija za prodaju avio karata u Nišu i širom Srbije. Takodje ukoliko kupite karte preko Wizz Air-ovog sajta možete ostvariti značajne popuste ukoliko postanete član Wizz Discount Club-a.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

2 коментара:

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Aerodrom ne organizuje letove, vec avio-kompanija. Kada oni procene da je ta linija iz Nisa isplativa, sigurno ce uvesti tu liniju.

      Избриши