PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

недеља, 10. мај 2015.

Sređivanje aerodroma do početka prvih letova

Tunel i na odlazećem gejtu terminala niškog aerodroma

Niški aerodrom do početka prvih planiranih letova dobiće neke dodatne sadržaje koje do sada nije imao. Planirani su radovi na proširenju parkinga, unapređenja check-in šaltera, postavljanje dodatnog tunela na odlazećem gejtu, kao i zameni stolica u holu zgrade.

Pre nešto manje od mesec dana potpisan je ugovor sa izvođačem koji bi trebalo da završi radove na izgradnje dodatnog tunela na odlazećem gejtu, a sve u sklopu dogovora sa Wizz Air-om kako bi se ubrzao protok putnika kroz terminal aerodroma.

Prema pisanju internet portala "Južne vesti", gradsko veće ove nedelje je usvojilo izmenu Programa poslovanja aerodroma "Konstantin Veliki" kojim se 700.000 dinara planiranih za nabavku radio-stanica, a koje je nedavno donirao aerodrom Beograd,  prebacuje za proširenje parkinga.Parking raspolaže trenutno sa 52 parking mesta, dok će tender za njegovo proširenje biti raspisan uskoro. Kako sa aerodroma objašnjavaju za "Južne vesti" upitanju je upravo dolazak Wizz Air-a i očekivan veći broj putnika.
,,Reč je o obezbeđivanju većeg broja mesta za putnike, obzirom da nas čekaju dve nove avio-linije, a nadamo se da će ih biti još. Želimo da omogućimo i putnicima, ali i onima koji ih dovezu do Aerodroma ili ih čekaju da stignu iz Švajcarske ili Švedske, da imaju gde da parkiraju svoja vozila." - kažu na niškom Aerodromu,a prenose Južne Vesti.
Kako su nedavno govorili predstavnici aerodroma gostujući na niškim televizijama, izvršena je nabavka nove kompjuterske opreme koja će omogućiti neprestani i neometani rad check-in šaltera, unapređen je zvučni sistem u aerodromskoj zgradi, ali i da se uskoro raspisuje tender za zamenu stolica u holu i na odlazećem gejtu aerodroma.

Tekst: A.P.
Fly from Niš Team

1 коментар:

  1. Анониман10. мај 2015. 18:05

    Trebalo bi ga kompletno renovirati! u uzasnom je stanju!

    ОдговориИзбриши