PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 19. мај 2015.

[SAMO DANAS] Svako drugo sedište je BESPLATNO!

Danas je svako drugo sedište besplatno!

Ova promocija važi 19. maja od 00:00 do 24:00 samo ako istovremeno kupite dva (2) ili više besplatna sedišta u avionu, kao deo iste rezervacije i za isti let kojim upravlja Wizz Air Hungary Ltd. (W6). Rezervacija može da uključuje najviše šest (6) putnika. Jedno od svaka dva kupljena sedišta će biti besplatno, do maksimalno tri slobodna sedišta po rezervaciji.
Termin "besplatan" znači da vam let neće biti naplaćen uključujući poreze, ostale neopcionalne troškove i malu kabinsku torbu (maks: 42*32*25 cm) (ali isključujući administrativnu taksu) za besplatno sedište. Administrativna taksa će se plaćati za svako besplatno sedište.
Velike kabinske torbe i svaki komad čekiranog prtljaga podležu dodatnim naknadama. Nikakve druge opcionalne dodatne usluge i proizvodi nisu deo promocije i morate da platite za njih, čak i ako se oni odnose na besplatno sedište ili su kupljene u vezi sa tim sedištem.
Kupljena sedišta moraju da se koriste zajedno i ne mogu da se otkažu odvojeno. Rezervacije koje uključuju više od šest (6) putnika su isključene. Broj dostupnih sedišta po određenoj ceni je ograničen.

Za više informacija posetite sajt Wizz Air-a.Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар