PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

понедељак, 18. мај 2015.

Wizz Air uveo Plus tarifu

Wizz Air, najveća low cost avio-kompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, objavio je novu tarifu u svojoj ponudi. "Plus Fare" (Plus tarifa) je dodatna opcija na postojeću "Basic Fare" (Osnovnu tarifu) koja omogućava veliku fleksibilnost za putnike. 
Osim cene prevoza Plus tarifa uključuje i 32kg predatog prtljaga, veliki kabinski prtljag, aerodromski check-in, Wizz Flex opciju za promenu datuma, izbor sedišta(uključujuću prvi red i sedišta sa dodatnim prostorom za noge) i prioritetno ukrcavanje. 
Plus tarifa omogućava putnicima da dobiju kompletnu uslugu po povoljnijoj ceni nego da plate osnovnu tarifu i svaku od dodatnih usluga posebno. Zbog ove nove ponude ukidaju se dosadašnje Wizz Premium i Premium Plus.
 
"Plus tarifa" je dostupna preko sajta wizzair.com i biće dostupna na mobilnoj aplikaciji u narednom periodu.

Đerđi Abran, komercijalni direktor Wizz Aira je izjavio: 
"Zadovoljan sam što mogu da najavim našu novu Plus tarifu kao potvrdu Wizz Air-ovog stalnog poboljšavanja putničkog iskustva naših putnika, omogućivši im više opcija i fleksibilnost koja će obezbediti ugodno putovanje od početka do kraja. Uočili smo da postoji potreba za dodatnim uslugama kod naših putnika i srećni smo što smo im omogućili ovaj paket sve-u-jednom po sniženoj ceni".

PRIMER: Ako izaberete povratu kartu na destinaciji Niš - Bazel sa OSNOVNOM tarifom, za dane putovanja 16.11.2015. - 23.11.2015., cena karte iznosiće 7998 dinara. Dok za povratnu kartu na destinaciji Niš - Bazel sa PLUS tarifom za iste dane putovanje cena karte iznosiće 20286 dinara.

printscreen wizzair.com

Fly from Niš Team / Wizz Air

Нема коментара:

Постави коментар