PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

четвртак, 28. мај 2015.

U Vranju predstavljen niški aerodrom

U Vranju u sali Načelstva sastanak sa privrednicima Pčinjskog okruga u sredu su održali predstavnici RPK Leskovac i aerodroma „Konstantin Veliki“ iz Niša.
 
Niški aerodrom, šansa za jug Srbije
Otvarajući skup Slaviša Bulatović, načelnik Pčinjskog okruga kazao je da je ovo jedan u nizu sastanaka sa privrednicima kako bi im se približila državna uprava i lokalna samouprava i olakšalo poslovanje.

Predsednik RPKL Goran Jović kazao je da je cilj sastanka promocija aerodroma „Konstantin Veliki“.
- Mislim da je sramota da je u jednoj državi kao što je Srbija aktivan samo  aerodrom u Beogradu, a privrednici Pčinjski okruga su najudaljeniji od njega, što stvara dodatne troškove  – kaže Jović.
Želimo da na ovaj način iniciramo aktiviranje „kargo“ usluga  aerodroma „Konstantin Veliki“ i usluga u putničkom saobraćaju – objasnio je Jović.

Vladica Đurđanović, v.d. direktora aerodroma „Konstantin Veliki“ kazao je da je ovo prilika da se predstavi sve ono što ima aerodrom u Nišu i što može da ponudi.
- Na 100 kilometara od Vas nalazi se drugi međunarodni arodrom u Srbiji sa koga možete leteti ka svim destinacijama u svetu, a ono što je uloženo u aerodrom se ne iskorišćava maksimalno – kazao je Đurđanović.
On je ocenio da jedan ceo južni region Srbije ne može da se razvija i ne može da dovodi investitore ako nema aerodrom.

Izvor: OK Radio

Нема коментара:

Постави коментар