PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 19. мај 2015.

Wizz Air slavi 11 godina postojanja

Nova kolor šema Wizz Air-a (foto: @wizzair.com)
Wizz Air, najveća low cost avio kompanija u regionu Centralne i Istočne Evrope, danas slavi svoj 11-ti rođendan. Osnovana je u septembru 2003, prvi let je obavila iz Katovica u Poljskoj, 19. maja 2004, sa ambicioznim ciljem da postane low cost avio kompanija koja će leteti iz Centralne i Istočne Evrope. Nakon što je ovaj cilj uspešno ostvarila, kompanija nastavlja da napreduje i danas objavljuje svoj osveženi brend i novi izgled aviona.

Za prvih 11 godina, avio kompanija je prevezla 90 miliona putnika i od nove aviokompanije na početku danas je porasla do svog 59 aviona sa više od 380 linija u 38 zemalja. Usmeren na brigu o korisnicima od svog početka, Wizz Air takođe najavljuje brojna nova poboljšanja težeći ka još boljem putničkom iskustvu.

WIZZ je započeo podmađivanje svog brenda tokom nekoliko prethodnih meseci, a rezultati koje danas predstavljamo javnosti pokazuju našu stalnu posvećenost da obezbedimo pozitivno iskustvo našim putnicima. Wizz brend je dobio novi, živahan, prefinjeni izgled, a neke od novina koje uvodimo zajedno sa novim brendingom uključuju:

(klik za uvećanje)

Wizz Air slavi svoju 11. godišnjicu i podmađivanje svog brenda pokretanjem do sada najveće rasprodaje karata; na svim rezervacijama koje budu napravljene danas do ponoći, na svim letovima, na svim linijama, svako drugo sedište je besplatno*.

Jožef Varadi, izvršni direktor Wizz Air-a je povodom godišnjice postojanja izjavio:
"Tokom poslednje decenije Wizz Air je zabeležio značajan uspeh u revoluciji avio industrije, i čak smo premašili naše ambicije da omogućimo pouzdana i pristupačna avio putovanja dostupna svima u regionu Centralne i Istočne Evrope šireći naše operacije na celu Evropu, pa čak i dalje. Pokretanje novog, osveženog brenda je još jedna od mnoštva naših mera za poboljšanja putničkog iskustva. Mi smo veoma uzbuđeni zbog novog izgleda naših aviona, kako Airbusa A320 tako i našeg novog A321(prvi avion od novembra 2015.). Ostajemo usredsređeni na razvoj naše pan-evropske mreže linija i unapred se radujemo dočeku naših starih i novih putnika na naše letove".


Fly from Niš Team / Wizz Air

Нема коментара:

Постави коментар