PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 10. фебруар 2017.

Ponovo putnik ostao na aerodromu, ali ovog puta zbog izgubljenog pasoša

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Nakon što je putnica iz Tajvana, koja je doletela iz Milana prošlog vikenda, ostala na aerodromu zbog toga što nije imala vizu, danas će još jedan putnik koji je sleteo ovoga puta iz Ajndhovena provesti vikend na aerodromu zbog izgubljenog pasoša.

Direktor niškog aerodroma, Vladica Đurđanović u večenjašnjem intervju za RTV Belle Amie naveo je da izgubljen pasoš u avionu nisu pronašli i da je tim povodom obaveštena ambasada Holandije u Beogradu koja će mu izdati privremenu putnu ispravu kako bi prvim sledećim letovom mogao da se vrati nazad.
- Pošto pasoš nije pronađen, kontaktirana je ambasada Holandije tako da će prvi sledećim letom biti vraćen nazad. Naše osoblje je vrlo ljubazno, tako da su oni zadovoljni tretmanom koji imaju na aerodromu u periodu dok čekaju na svoj let. - izjavio je Đurđanović za RTV Belle Amie
Podsetimo da je prošlog vikenda putnica iz Tajvana, po sletanju iz Milana, ostala 3 dana na niškom aerodromu, jer nije imala vizu za ulazak u našu zemlju. I pored toga što nije uspela da vidi naš grad, ponela je sa sobom jedno novo i zanimljivo iskustvo, više pročitajte ovde.


Tekst:A.P.
Fly from Niš / RTV Belle Amie

Нема коментара:

Постави коментар