PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

среда, 08. фебруар 2017.

Putnica iz Tajvana zbog vize 3 dana spavala na aerodromu "Konstantin Veliki"

ilustracija;(foto: Fly from Niš)
Da je Niš sve popularnija destinacija među stranim turistima govori i podatak da je tokom proteklog vikenda na aerodrom "Konstantin Veliki" na redovnoj liniji Ryanair-a iz Milana odnosno aerodroma Bergamo doputovala i grupa stranih turista, a među njima i državljanka Tajvana kojoj nije bio omogućen boravak u Srbiji zbog vize.

(foto: Jill Siao, FB Aerodrom Niš)
I dok su njeni prijatelji, kojima nije bila potrebna viza za ulazak u našu zemlju, obilazili naš grad i uživali u njegovim čarima, putnica Džil Siao(Jill Siao) je za to vreme bila na aerodromu 3 dana. Kako saopštavaju sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" ova simpatična putnica iz Tajvana nastavila je svoj put sa svojim društvom u ponedeljak ka Bratislavi.

Inače ona se zahvalila ljudima na aerodromu koji su brinuli za nju i pravili joj društvo tih dana. Iako je provela 3 dana na aerodromu istakla je da je to jedno novo interesatno iskustvo za nju i da je naučila koju reć srpskog.
- Uspela sam da upoznam nove prijatelje i da naučim par srpskih reči. Ovoga puta nisam uspela da upoznam prelepi grad Niš, ali ću se ponovo vratiti. Ovoga puta sa vizom! Nadam se da ćemo se videti sledeće godine. Još jednom se svima koji su brinuli o meni zahvaljujem. - napisala je Džil Siao, a objavljeno je na FB stranici Aerodrom Niš
Inače ovo nije neoubičajena stvar da se ljudi zbog viza ili neodobravanja ulaska u zemlju ostavljaju na aerodromu da prespavaju ili sačekaju par sati na svoj sledeći let.


Tekst:A.P.
Fly from Niš

2 коментара:

  1. strashno...a pazite ona se i ne nervira,mi bi prokleli i tajvan i sve :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Управо тако! Да се ТО догодило неком из Србије, било би куку-леле!! :)

      Избриши