PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

петак, 10. фебруар 2017.

"Transfer Airport Niš" Vas prevozi i do Kopaonika.Povratna karta samo 36 € !

(foto: transfer airport niš)
Ovlašćeni transfer agent niškog aerodroma "Transfer Airport Niš" zbog povećanog interesovanja putnika za posetu zimskim turističkim centrima, od sada nudi prevoz sa aerodroma "Konstantin Veliki" i iz Beograda(ul. Patrijarha Varnave 13/8) do Kopaonika čija cena povratne karte iznosi svega 36 €.

Cena karte u jednom smeru kreće se od 20 €, dok je cena povratne karte iznosi 36 €(10% popusta). Eventualni prevoz ski opreme je uračunat u cenu karte, ali su putnici dužni da to naznače.

Kako je broj vozila ograničen, pa samim tim i broj sedišta, rezervišite vaše mesto na vreme preko sajta ili putem telefona(uključujući i Viber) (+381) 62 741 111 .  Za dodatna pitanja i infomacije možete ih kontaktirati i putem društvenih mreža(facebook, twitter, instagram), kao i putem e-mail office@transfer-airport-nis.com . Recite da ste tekst videli na portalu "FLY FROM NIS".

(foto: transfer airport niš)
Izlazeći u susret sve većim zahtevima putnika za prevoz od/do aerodroma Niš, transfer agent odlučio je da nabavi mini buseve, kapaciteta 15+1, koji će omogućiti prevoz većeg broja putnika i udobniju vožnju.

Za portal "Fly from Niš" ističu da je sve veće interesovanje za ovom vrstom prevoza, a da će uvođenje upravo ovakve vrste vozila uštedeti gorivo i smanjiti troškove prevoza.

Podsetimo da ovaj prevoznik svoju uslugu naplaćuje po ceni već od 7 evra i da razvozi putnike po čitavoj Srbiji. Više o tome na koji naćin možete da rezervišete Vaš prevoz od ili do aerodrom Niš možete saznati ovde.

Tekst: A.P.
Fly from Niš
*** PROMO  TEKST***

Нема коментара:

Постави коментар