PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

уторак, 07. фебруар 2017.

Samo tokom januara letelo skoro 20.700 putnika

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Niški aerodrom i u novoj godini nastavlja da beleži sasvim dobre rezultate imajući u vidu da ovom delu zimske sezone ljudi manje koriste letove u globalu. Dakle, januar je prvi mesec u kome je aerodrom zabeležio rekordni rezultat o preko 20 hiljada prevezenih putnika, tačnije 20.693 .

Direktor niškog aerodroma, Vladica Đurđanović rekao je da rezultat ostvaren u januaru veoma zadovoljavajući imajući u vidu o kom mesecu je reč, ali je siguran da će aerodrom na kraju godine imati najmanje 300.000 putnika ako se nastavi ovaj trend.
- Mi smo izuzetno zadovoljni trenutnim rezultatom u januaru mesecu, jer ako se nastavi ovaj trend mi ćemo ostvariti našu prognozu od najmanje 300.000 putnika na kraju godine - istakao je direktor Đurđanović
Treba istaći da su i ostvarane dobri rezultati tokom prvog meseca u Novoj godini i u kargo prevozu gde je transportovana roba u količini od preko 360 tona.

Podsetimo da sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" trenutno možete leteti ka 9 destinacija širom Evrope koristeći usluge niskotarifne avio-kompanije Wizz Air i Ryanair. Uskoro će se u ponudi niškog aerodroma naći i destinacija Cirih, na kojoj će već od 2.aprila leteti švajcarska nacionalna avio-kompanija SWISS odnosno od 23.juna Germania Flug.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар