PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

недеља, 26. фебруар 2017.

Seminar na temu razvoja avio-saobraćaja i turizma narednog vikenda u Nišu

ilustracija; (foto: M.S.)
U organizaciji udruženja "Mladi za turizam" iz Niša naredne subote biće organizovan seminar na temu "Avio-saobraćaj u funkciji razvoja turzma Niša i okoline" na kojem će svoje viđenje izneti predstavnici Turističke organizacije Niš i aerodroma "Konstantin Veliki".

Prema rečima organizatora ovog seminara, cilj je zapravo odgovoriti na pitanja koja se tiču razvoja vazdušnog saobraćaja iz Niša i koliko je taj razvoj utiče na razvoj turizma. Mladi će između ostalog moći i da se upoznuju sa prednostima korišćenja avio-prevoza i da saznaju do kojih to gradova u Evropi mogu da lete i naravno po kojoj ceni.

Seminar je besplatan i svi zainteresovani se mogu prijaviti putem mejla ove organizacije mtnis018@gmail.com u kome će poslati svoje ime i prezime kao i kontakt telefon. Organizatori mole sve zainteresovane da se na vreme prijave(prijava traje do 2.3.2017.godine), jer je broj mesta ograničen.  Seminar će se održati u maloj sali SKC-a na trećem spratu u subotu(4.3.) od 15-17h. Učesnici na kraju seminara dobiće sertifikat o učešću.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар