PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

понедељак, 28. мај 2018.

Od zimske sezone putovanje do Beča ili Bratislave biće značajno lakše

ilustracija; (foto: FB Aerodrom Konstantin Veliki Niš)
Zahvaljujući letovima najvećim niskotarifnim avio-kompanijama Ryanair-a i Wizz Air-a do Bratislave odnosno Beča putovanje do ovih gradova biće značajno lakše, ali i jeftinije. Tako će putnici zahvaljujći već sada unapred poznatom redu letenja moći da u dva obiđu oba grada i lete dvema gore navedenim avio-kompanijama.

Ukupan broj će tako, od 15.novembra kada Wizz Air otpočne redovan saobraćaj između Niša i Beča, biti 5 letova nedeljno što će u mnogome doprineti da se poveća ne samo broj putnika koji je pretežno tamo rade, već i broj turista koji u sve većem broju posećuju Niš i Jugoisto;nu Srbiju.

Pored stranih turista kojih je sve više, i broj turista iz Srbije ka Slovačkoj i Austriji će se takođe povećati. Primera radi turista iz Srbije može tako da samo u dva dana poseti i Bratislavu i Beč i to tako što će iz Niša leteti za Bratislavu obići njene znamenitosti tog dana i autobusom prevesti se do Beča koji se nalazi na 60-tak kilometara i sledećeg dana avionom Wizz Air-a vratiti se za Niš.

Koliko takav jedan izlet Vas može koštati u ovom trenutku, prikazano je u tabeli ispod.
Napomena: u tabeli nije uračunata cena smeštaja koja varira u zavisnosti od toga zašta ćete se opredeliti (hoster, airBnB, hotel), kao i cena autobuske karte između Bratislave(aerodrom) i Beča.

Početna destinacija Cena karte Krajna destinacija Cena karte Period letenja
Niš - Bratislava (Ryanair) 34,67€ Beč - Niš (Wizz Air) 19,99€ 26.11. - 27.11.
Niš - Beč (Wizz Air) 39,99€ Bratislava - Niš (Ryanair) 41,81€ 13.12. - 14.12.
Niš - Beč (Wizz Air) 29,99€ Bratislava - Niš (Ryanair) 35,69€ 26.01. - 28.01.


Svakako dužina trajanja vašeg obilaska obe ove destinacije može varirati sobziom na činjenicu da Ryanair ka Bratislavi leti svakog ponedeljka i petka, dok Wizz Air leti ka Beču svakog utorka, četvrtka i subote te je samim tim i broj noćenja i obilaska varijabilan.

Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар