PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

уторак, 08. мај 2018.

Tribina "Niški aerodrom - argumentovano"

ilistracija, (foto arhiva aerodrom Niš)
Sutra će se u niškom Media i reform centru održati još jedna tribina pod nazivom "Niški aerodrom - argumentovano" na kojoj će govoriti predstavnici akademske zajednice Niša odnosno profesori sa fakulteta Univerizeta u Nišu i bivši predstavnici grada.

Na temu niškog aerodroma "Konstantin Veliki" će ovoga puta govoriti profesori sa fakulteta Univerziteta u Nišu i to Boban Stojanović, profesor Ekonomskog fakulteta u Nišu, Ljubica Nikolić, profesorka Pravnog fakulteta u Nišu i Rodoljub Mihajlović, zaposlen u Upravi za planiranje do 2017. godine koji će probati da odgovore na neka pitanja koja zaokupljaju širu nišku javnost nešto više od mesec dana.
Povezivanje ljudi i regiona, integracija i konkurentnost Srbije i Evropske unije, kao i interakcija sa svetom daju vazdušnom saobraćaju važnu ulogu. Kakva je politika državnih subvencija za aerodrome u Evropskoj uniji i gde je tu javni interes? Kako se subvencionišu kapitalna ulaganja, a kako operativni troškovi? Koji je od evropskih modela najbolji za nišku vazdušnu luku? Šta jedan međunarodni aerodrom znači za region i lokalnu zajednicu? Ko treba da upravlja niškim resursima? - su samo neka od pitanja o kojima će se diskutovati
Organizatori za ovu tribinu koja je najavljena za sutra od 13 časova pozvali su i aktuelne predstavnike grada i aerodroma "Kontantin Veliki". Građani će moći i uživo da gledaju putem društvene mreže Fejsbuk na stranici Media i reform centra, a više o tome se mogu informisati ovde.


Tekst: A.P.
Fly from Niš / mediareform.rs

Нема коментара:

Постави коментар