PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

понедељак, 07. мај 2018.

Zbog štrajka italijanske kontrole letenja većina letova za sutra otkazano, među njima i let iz Niša

ilustracija (foto. @nisaiprort)
Zbog štrajka kontrole letenja Republike Italije i radnika u zemaljskom opluživanju u utorak 8.maja većina letova su iz i ka ovoj zemlji otkazani. Ovo se odnosi i na redovni let Ryanair-a ka i iz Nišu koji je treba sutra da se realizuje.

Iz Ryanair za portal "Fly from Niš" kažu da žale zbog ovakve odluke i da su putnicima ponudili mogućnost ponovne rezervacije karata putem njihovog sajta ili mogućnost povraćaja novca.

- Usled italijanskog štrajka kontrolora leta i radnika aerodroma, planiranog za utorak 8. maj, Ryanair žali što je u utorak morao da otkaže niz letova. Svi pogođeni putnici su kontaktirani putem mejla sa mogućnostima koje postoje: puni povraćaj sredstava, ponovnom rezervacijom na sledeći dostupni let ili prenošenjem na alternativni let. - kažu u ovoj avio-kompaniji.
Ryanair savetuje putnicima zbog putovanja u utorak da provere status njihovog leta preko njihovog sajta. Ryanair se iskreno izvinjava putnicima zbog bilo kakvih neugodnosti izazvanim neopravdanim prekidima koji nisu u njihovoj nadležnosti.

Podsećamo ovom prilikom da Ryanair-om možete leteti širom Evrope ka nekoj od 5 destinacija ( Berlin, Bratislava, Milano odnosno aerodrom Bergamo, Stokholm odnosno aerodrom Skavsta, Diseldorf odnosno aerodrom Weeze).

 

Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар