PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

test

уторак, 08. мај 2018.

U prethodnih godinu dana više od 30 miliona putnika letelo Wizz Air-om

ilustracija (foto: Fly from Niš)
Mađarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air u prethodnih 12 meseci svoga rada zabeležio je rekordne rezultate u svom poslovanju. Za ovaj period ovim niskotarifnim avio-prevoznikom letelo je više od 30 miliona putnika.

U prethodnih 8 nedelja Wizz Air je uveo 34 nove linije širom Evrope, predstavio tri nove destinacije kojima je dodatno proširio svoju ponudu avio-karata – Atinu u Grčkoj, Harkov u Ukrajini i austrijsku prestonicu Beč. U sedmoj godišnjici od prvog leta iz Srbije, Wizz Air je uveo još jednu novu liniju na relaciji Niš – Beč koja će početi da saobraća od 15. novembra ove godine i to tri puta nedeljno (utorak, četvrtak i subota).

Wizz Air uvodi 700 novih linija nedeljno, a 17 nedelja očekuje i uvođenje 21 novog aviona tipa Erbas u svoje baze širom Evrope.

Iz ove avio-kompanije poručuju da ovako ubrzani rast donosi veći boljitak za putnike i pruža mogućnost da lete po izuzetno niskim cenama nudeći pritom olakšani sistem onlajn čekiranja, kao i mogućnost da upoznaju neku od 140 destinacija u ponudi ove avio-kompanije širom Evrope.

Podsetimo ovom prilikom da Wizz Air od 2015.godine leti iz Niša i da putnicima sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" pruža mogućnost da tokom letnje sezone lete ka nekoj od 4 destinacija širom Evrope i to ka Malmeu, Dortmundu, Memingenu i Bazelu.


Tekst: A.P.
Fly from Niš

Нема коментара:

Постави коментар