PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

среда, 01. април 2015.

Aerodrom Tuzla dobar primer za budući razvoj Aerodroma Niš

U godini kada naš Aerodrom Niš očekuje prve low cost letove, za to vreme jedan susedan aerodrom u regionu doživljava svoju renesansu, ako uzmemo u obzir da do leta 2013.godine nisu imali redovne letove. U pitanju je Medjunarodni Aerodrom Tuzla. Slika koja nam stiže od naših suseda je nešto ćemu se mi ovde u Nišu nadamo i željno iščekujemo da se desi u narednim godinama.

Da, ovo je Tuzla!, (foto: Kenad Idrizović. Tuzlarije.net)
Za naš aerodrom dok je radio se slobodno može reći da je na godišnjem nivou po broju prevezenih putnika bio bolji i od Tuzle i ostalih malih aerodroma u regionu. Medjutim, splet raznih okolnosti doveo je do toga da se naš aerodrom  našao u nezavidnoj poziciji od oktobra 2013.godine pa do današnjeg dana, što bi se moglo reći da imamo slučnu sudbinu zajedno sa aerodromom Tuzla. Taj aerodrom ovih dana doživljava pravu renesansu koja traje skoro već dve godine, a dokaz toga je da će u ovoj godini Tuzla postati jedna od baza low cost avio-kompanije Wizz Air sa 21 avio-operacijom. Na slikama u istom kadru se mogu videti tri Wizz air-ova aviona Airbus 320, jedan se spušta, drugi taksira pred poletanje, a treći je na platformi gde se vrši prihvat putnika. 

(foto: Kenad Idrizović, Tuzlarije.net)

Prvi low cost letovi sa niškog aerodroma startovaće od 25.juna kada će avion Wizz Air-a poleteti ka Malme-u (utorkom, četvrtkom, subotom) odnosno od 29.juna kada će poleteti za Bazel (ponedeljkom i petkom).

Tekst.A.P.
Fly from Niš Team

Нема коментара:

Постави коментар