PORTAL KOJI SE BAVI PROMOVISANJEM LETOVA IZ NIŠA

недеља, 05. април 2015.

Veliko interesovanje turista za uspostavljanje avio linije Niš-Tivat

Aerodrom  Tivat; ilustracija (foto: bokanews.me)
Turistička organizacija Tivta koja je nastupila na 16. Međunarodnom sajmu turizma u Nišu, zajedno sa turističkim organizacijama Budve i Bara, prezentovala je kompletan propagandni materijal: mape grada, info flajere, brošure, katalog privatnog i hotelskog smještaja kao i cjenovnike za ljeto 2015.
TO Tivat na Sajmu turizma u Nišu
(foto:radiotivat.com)

Nova brošura „Tivat na dlanu", katalog privatnog smještaja i mapa Boke su već prvog dana sajma privukli pažnju posjetilaca koji su bili izuzetno zadovoljni prisutnošću ponude našega grada na sajmu. Neki od njih su se već izjasnili da je Tivat njihova destinacija za odmor a mnogi su pokazali interesovanje za avio liniju Tivat-Niš. Predstavnik TO Tivat na ovom sajmu je dao izjave za brojne TV i radio stanice u Nišu.
Sajam turizma u ovom gradu je okupio oko 80 izlagača iz zemlje i regiona. Svoje ponude predstavile su i brojne turističke agencije, turističke organizacije, hotelijeri, turoperatori itd.

S obzirom da je ovo tržište od posebnog značaja za ukupni turistički promet u našoj opštini, nakon prvog dana sajma, kada je zabilježena velika posjećenost i interesovanje za naš grad, očekujemo da ćemo u predstojećoj sezoni ugostiti veliki broj turista sa ovog područja.

izvor: Radio Tivat

Нема коментара:

Постави коментар