Пређи на главни садржај

Prijava za let Wizz Air-a putem interneta (ONLINE CHECK-IN)

Putnici mogu da se prijave na let putem interneta jedino na zvaničnoj internet stranici izabrane avio-kompanije.

Mogućnost da se prijave na let putem interneta, imaju svi putnici avio-kompanije Wizz Air. Više o vodiču za prijavu putem interneta za letove ove Wizz Air-a možete pogledati ovde.
primer boarding karte online check-in

NAPOMENA: Čekiranje putem interneta kod avio-kompanije Wizz Air je vremenski ograničeno i moguće je u periodu između 30 dana i 3 sata pre zakazanog vremena poletanja.

Putnici koji su izvršili prijavu na let putem interneta (eng. online check-in) dužni su da pokažu na aerodromu odštampanu kartu za ukrcavanje u avion (u boji ili crno belu). Neophodno je da barkod odštampan na karti za ukrcavanje bude vidljiv, jasan i neoštećen. Svaka pojedinačna karta za ukrcavanje mora da bude odštampana na odvojenim stranicama formata A4.

Ukoliko putnik ima prtljag koji je potrebno prijaviti na let (predati ili registrovani prtljag), treba ga predati na šalteru avio-kompanije kojom putuje. Ukoliko putnik poseduje samo ručni prtljag ili putuje bez prtljaga može odmah da pristupi šalteru za pristupnu kontrolu (eng. access control).



Prijava za let na aerodromu Niš
Prijavljivanje putnika za let (čekiranje) obavlja se na šalterima za registraciju, iznad kojih su vidno istaknute informacije o letu za koji se putnici registruju.Vreme otvaranja šaltera je minimalno 120 minuta pre poletanja, dok vreme zatvaranja zavisi od konkretne aviokompanije.

NAPOMENA: Za letove aviokompanije Wizz Air šalteri za registraciju putnika se zatvaraju 40 minuta pre poletanja. Čekiranje na aerodromu je podložno naknadi koja se plaća po putniku i po letu. Čekiranje na aerodromu se može kupiti tokom postupka rezervacije ili kasnije pomoću opcije "Dodajte usluge" ili putem pozivnog centra. Čekiranje na aerodromu kupljeno na aerodromu je podložno višoj naknadi. Ako usluga čekiranja putem interneta još nije dostupna za vaš polazni aerodrom, čekiranje na aerodromu će biti besplatno dok ta usluga ne postane dostupna.

Putnici nakon izvršene prijave na let, dobijaju kupon za ukrcavanje na vazduhuhoplov (eng. boarding pass). Po objavljivanju prvog poziva putnici se upućuju do naznačenog izlaza (eng. gate), gde prethodno prolaze pristupnu, bezbednosnu, carisnku i pasošku kontrolu.

Kontrola kupona za ukrcavanje, zbog bezbednosti putnika, obavalja se pred ulazak u avion. Svaki putnik koji se ukrcava u avion obavezan je da ima kupon za ukrcavanje u avion (boarding pass) i lični dokument radi identifikacije, bez obzira na uzrast.

Aerodrom „Konstantin Veliki“ Niš neće snositi odgovornost ukoliko putnik zbog kasnog dolaska na aerodrom ne uspe da se ukrca na svoj let. Stoga je naša preporuka putnicima da dođu na aerodrom 120 minuta pre poletanja vazduhoplova.

Više o čekiranju putem mobilne aplikacije možete pogledati na sajtu Wizz Air-a.

Fly from Niš Team / Aerodrom Niš

Коментари

Популарни постови са овог блога

Ryanair: 3 destinacije iz Niša naredna dva dana po sniženim cenama

ilistracija (foto: FB Aerodrom Niš) Najveći niskotarifni avio-prevoznik Ryanair danas nudi avio-karte snižene 20% po ceni već od 14,99€ za period putovanja od 1. septembra do 31. oktobra . Iskoristite ovo sniženje i letite iz Niša ka 4 destinacije koje se nalaze u ponudi ove avio-kompanije iz Niša tokom letnjeg reda letenja. Akcija traje do 23. avgusta za period putovanja tokom oktobra meseca. Ryanair svim zainteresovanim putnicima tokom ove dvodnevne akcije nudi izuzetno povoljne cene karata i to po ceni već od 14,99€ koliko koštaju letovi do Beča, do Krfa već od 16,99€ i do Stokholma po ceni već od 18,79€. Malta nije obuhvaćena ovom akcijom avio-kompanije, ali se i tu mogu naći vrlo povoljne cene karata već od 18,99€. Kupite Vašu kartu za Beč, Stokholm, Maltu ili Krf već danas putem zvaničnog sajta avio-kompanije , turističkih agencija za prodaju avio-karata širom Srbije kao i u holu putničkog terminala aerodroma "Konstantin Veliki" Niš. Tekst: A.P. Fly from Niš

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - SEPTEMBAR / OKTOBAR 2024

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom septembra i oktobra meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) Septembar / Oktobar Ryanair 14,99€ / 18,55€ Stokholm Arlanda(ARN) Septembar / Oktobar Ryanair 32,91€ / 25,91€ Malta(MLA) Septembar / Oktobar Ryanair 27,99€ / 20,71€ Krf(CFU)* Septembar / Oktobar Ryanair 14,99€ / 20,71€ Bazel Miluz(MLH) Sept

[FOTO DANA] Veridba na niškom aerodromu

(foto: FB Aerodrom Niš) Fly from Niš

3 destinacije iz Niša po ceni već od 14,99€

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Najveći niskotarifni avio-prevoznik, irski Ryanair, tokom ove letnje sezone nudi 4 destinacije iz Niša po veoma povoljnim cenema avio-karata. Danas su tri destinacije za period putovanja tokom septembra meseca snižene i mogu se kupiti po ceni već od 14,99€. Ukoliko ste planirali da tokom septembra leteti ka Grčkoj odnosno Krfu ili ka Austriji odnosno Beču ili možda do "Severne Venecije" odnosno do Stokholma (Aerodrom Arlanda) to možete učiniti po veoma povoljnim cenama avio-karata iz Niša već od 14,99€. Pored ove tri destinacije u ponudi se nalazi i veoma popularna destinacija putnika iz južne Srbije odnosno Malta čije se cene karata kreću već od 22,97€. Leto je prava prilika da se leti iz Niša, a sada je motiv i veći kada se zna da je Aerodrom "Konstantin Veliki" otvorio svoji novi odlazni terminal koji se prostire na 7500 kvadratnih metara prostora, koji ima 10 šaltera za registraiciju, 4 bezbednosne kontrole, 8 pasoških kućica

Cenovni pregled avio-karata iz Niša - AVGUST / SEPTEMBAR 2024

ilustracija (foto: FB Aerodrom Niš) Ukoliko planirate da sa niškog aerodroma letite ka nekoj od mnogobrojnih destinacija širom Evrope sa jednom od 3 avio-kompanije (Ryanair, Wizz Air, Air Serbia) tokom avgusta i septembra meseca, ovo su trenutno najniže cene avio-karata u jednom smeru ka postojećim destinacijama. Destinacija Mesec Avio-kompanija Cena već od Beč(VIE) Avgust / Septembar Ryanair 18,59€ / 16,99€ Stokholm Arlanda(ARN) Avgust / Septembar Ryanair 76,35€ / 23,99€ Malta(MLA) Avgust / Septembar Ryanair 43,99€ / 27,99€ Krf(CFU)* Avgust / Septembar Ryanair 25,91€ / 19,99€ Bazel Miluz(MLH) Avgust /